Русский Romana
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Catalog

Carcasa Antec Three Hundred Two AB
Web cod: 72436

Carcasa Antec Three Hundred Two AB

preţ: 1 620.00 MDL
În credit: 201 MDL(pe luna)
Webmoney: 90.92 WMZ
В наличии

Majoritatea utilizatorilor de PC cu un minim de cunoştinţe sunt conştienţi de faptul că fiecare componentă care alcătuieşte sistemul de calcul este importantă în felul ei. Astfel, carcasa, neglijată ani la rând, joacă un rol esenţial în răcirea componentelor, reducerea nivelului de zgomot şi în aspectul estetic al PC-ului. Cu toate acestea, o carcasă de calitate poate costa cu mult peste posibilităţile financiare ale celor mai mulţi utilizatori, care se văd astfel nevoiţi să se orienteze către soluţii mai accesibile.


Nu înseamnă însă că tot ceea ce este accesibil este şi prost sau slab calitativ. Unii producători au sesizat cerinţa utilizatorilor pentru produse cu un raport performanţă/preţ cât mai bun şi au adaptat oferta în consecinţă. Antec este primul nume care îmi vine în minte când mă gândesc la o carcasă decentă şi cu preţ de achiziţie cât mai mic, iar Three Hundred este din punctul meu de vedere modelul care argumentează această idee. Într-adevăr, Three Hundred că nu beneficiază de cele mai bune finisaje şi nu are un aspect prea atrăgător, însă a oferit cam tot ce şi-ar fi putut dori un utilizator de la o carcasă din această zonă de preţ: un flux de aer bun spre foarte bun, filtru de praf şi posibilitatea realizării unui sistem de calcul silenţios.


În prezent însă, Antec Three Hundred este fără nicio urmă de îndoială un model depăşit, căruia îi lipsesc unele caracteristici pe care le întâlnim până şi în cazul lui One Hundred. Se pare totuşi că nu sunt singurul care a observat această problemă, iar Antec a anunţat lansarea modelului Three Hundred Two.


Antec Three Hundred Two fata 580x679 Antec Three Hundred primeşte un facelift


Din punctul de vedere al design-ului, Three Hundred Two nu pare foarte diferită de versiunea iniţială, observându-se în mare aceleaşi linii şi acelaşi aspect pe care mulţi îl consideră anost. Au fost însă aduse modificări importante din perspectiva construcţiei, undele dintre ele fiind din punctul meu de vedere necesare.


Antec Three Hundred Two interior 580x540 Antec Three Hundred primeşte un facelift


Observăm astfel tray-ul pentru placa de bază dotat de această dată cu decupaje pentru un cable management mai bun şi pentru un acces uşor la sistemul de fixare al cooler-ului de pe procesor, fără demontarea întregului ansamblu. De asemenea, se mai observă şi cage-ul pentru harddisk-uri, orientat de această dată invers, pentru a permite montarea şi celor mai lungi plăci video. Podeaua a fost şi ea decupată şi prevăzută cu u filtru contra prafului; de asemenea, a fost păstrat şi filtrul contra prafului folosit pentru masca frontală. Se mai observă şi decuparea panoului drept, care permite montarea unui ventilator de 120mm chiar în dreptul socket-ului, asigurând astfel o răcire mai bună procesorului şi plăcii de bază. Fiind dotată din fabrică cu un ventilator TwoCool de 120mm în partea din spate şi cu unul TwoCool de 140mm în partea de sus, Antec Three Hundred Two mai permite montarea a încă patru ventilatoare de 140mm, două în faţă, unul pe panoul stâng şi unul pe panoul drept.


Selectoarele de turaţie pentru ventilatoare au fost montate de această dată mult mai inspirat, pe partea din spate a carcasei, iar cele două orificii pentru răcirea cu apă au fost amplasate cam inestetic, în partea de sus. Cele două porturi USB frontale sunt de această dată 3.0, iar carcasa este prevăzută şi cu două bay-uri speciale pentru dispozitive de stocare de 2.5”. Antec Three Hundred Two este uşor mai mare decât versiunea anterioară, măsurând 513(H)x229(W)x471(D) mm. Materialul de construcţie este în continuare oţelul, iar greutatea este de 6.9kg.


Cu un preţ de achiziţie care se anunţă a fi cu cel mult 10% mai mare decât al modelului iniţial, Three Hundred Two se anunţă un nou produs de succes de la Antec, care va atrage atenţia unui număr semnificativ de utilizatori.

Caracteristici generale Carcasa Antec Three Hundred Two AB
Form-Factor ATX, mATX, Mini-ITX
Greutate 6.9 кг
Встроенные вентиляторы 1 x 120x120 мм, 1 x 140x140 мм
Разъемы на лицевой панели USB 3.0 x2, наушники, микрофон
Цвет корпуса черный
Fereastra pe partea laterala нет
Число отсеков 5,25" 3
Возможность установки системы жидкостного охлажден есть
Расположение блока питания горизонтальное
Безвинтовое крепление в отсеках 3,5" и 5,25" есть
Locuri pentru ventilatoare adăugatoare 3 x 120x120 мм
Блок питания внизу есть
Число внутренних отсеков 3,5" 6
Sloturi de expansiune 8
Механизм открывания снимаются две стенки
Parametre generale
Producător Antec
Model Three Hundred Two AB
Garantie 12 luni
Suplimentar
Amatime tip Midi-Tower
Informatie suplimentara место для 120 мм вентилятора по одному спереди, справа и слева
Dimensiuni (LxIxA) 229x513x471 мм
Alimentare
Unitate de putere nu
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre Carcasa Antec Three Hundred Two AB

Produsul zilei
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Carcasa Antec Three Hundred Two AB

E-book PocketBook PC 840 Dark Brown

E-Book PocketBook Aqua 640 Dark Blue

E-book PocketBook PocketBook 624 G

E-book PocketBook PC 650 White

E-Book PocketBook Mini 515 Dark Green

Produse promoţionale
Notebook DELL Inspiron 15 3542 Black (2957U 4Gb 500Gb HD Graphics)
Notebook DELL Inspiron 15 3542 Black (2957U 4Gb 500Gb HD Graphics)
Topul vânzărilor
Raditelefon PANASONIC KX-TG1611UAW
Raditelefon PANASONIC KX-TG1611UAW
Nou
Lenjerie de pat KLUPS C-3 H107 TEDDY BEAR Pink
Lenjerie de pat KLUPS C-3 H107 TEDDY BEAR Pink