Русский Romana
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Catalog

E-book PocketBook PC 840 Dark Brown
Web cod: 94415

E-book PocketBook PC 840 Dark Brown

preţ: 5 418.00 MDL
În credit: 672 MDL(pe luna)
Webmoney: 304.07 WMZ
В наличии



8 inci de citit electronic confortabil
PocketBook vă prezintă noul dispozitiv e-reader InkPad de 8 inci şi tehnologie E Ink de calitate superioară, cu LED pentru iluminare frontală, care asigură cea mai confortabilă experienţă a cititului la orice oră din zi şi din noapte.

Format optim
Dispozitivul PocketBook InkPad de 8 inci vă permite să vizualizaţi mai multe informaţii pe o singură pagină - puteţi mări fontul cu uşurinţă şi răsfoi frecvent. PocketBook InkPad - cea mai bună alegere pentru citirea literaturii de specialitate, revistelor, prelucrarea graficelor şi tabelelor, inclusiv PDF şi Djvu. De pe PocketBook InkPad puteţi citi atât la locul de muncă, cât şi acasă. Elevii şi studenţii vor aprecia formatul acestui e-reader, deoarece ecranul de 8" este cel mai apropiat de dimensiunea standard a celor mai multe manuale.




Claritate excepţională a imaginii
Ecranul PocketBook InkPad se bazează pe tehnologia E Ink Pearl şi are cea mai mare rezoluţie a ecranului comparativ cu dispozitive similare - 1600x1200 pixeli. Rezoluţia mare permite ajustarea dimensiunii fontului de la minim la maxim fără a pierde din claritate. Claritatea excepţională a imaginii oferă o experienţă a cititului deosebit de confortabilă, iar utilizarea exclusivă a luminii reflectate de către ecranele E Ink face dispozitivul sigur pentru vedere. LED-ul pentru iluminare frontală vă permite să citiţi chiar şi în medii slab iluminate.
Design creativ
PocketBook InkPad este conceput cu un design nou - carcasa elegantă monolitică din material anti-reflexie cu finisaj mat, conferă un aspect lucios şi rafinament. Banda din cauciuc cu butoane pentru răsfoitul paginilor aflată în dreapta ecranului facilitează utilizarea dispozitivului şi, de asemenea, pune în evidenţă stilul elegant al e-readerului. Dimensiunile dispozitivului sunt 162,8 x 195,5 mm, iar lăţimea este de doar 7,3 mm.


Utilizare confortabilă
Procesorul puternic de 1GHz şi memoria RAM de 12MB permit răsfoirea paginilor cu uşurinţă şi utilizarea oricărei aplicaţii în condiţii de stabilitate. Memoria internă de 4 GB, care poate fi extinsă până la 32 GB, vă permite să vă strângeţi cărţile preferate într-o bibliotecă mare aflată mereu la dispoziţia dumneavoastră. Autonomia bateriei de 2500 mAh vă permite să citiţi săptămâni la rând fără a fi nevoie să reîncărcaţi.
O multitudine de oportunităţi
PocketBook InkPad combină în mod armonios caracteristicile şi funcţiile cu un singur scop - de a oferi cea mai bună oportunitate pentru citit confortabil în orice mediu. Funcţia Text transformat în vorbire, precum şi citirea fişierelor MP3 , vă permit să ascultaţi cărţile dumneavoastră preferate şi alte fişiere audio, în timp ce dicţionarele ABBYY Lingvo integrate sunt extrem de valoroase pentru studierea limbilor străine. Wi-Fi-ul integrat oferă o multitudine de oportunităţi pentru dezbaterea cărţilor preferate pe reţelele de socializare folosind ReadRate. Serviciile integrate Dropbox, Send to PocketBook şi PocketBook Sync vor sincroniza şi transfera conţinut către dispozitiv fără a fi nevoie să vă conectaţi la un PC.
PocketBook InkPad cu un design sofisticat şi cele mai recente soluţii - o combinaţie care va asigura o experienţă a cititului cu adevărat plăcută.
Caracteristici generale E-book PocketBook PC 840 Dark Brown
Tipul E-Ink, емкостный, Pearl, сенсорный
FM-tuner нет
Частота процессора 1000 МГц
Memorie instalata 4096 Мб
Wi-Fi есть, Wi-Fi 802.11n
Кнопки листания нет
Alte HTML, CHM, ZIP, RSS
Grafice JPEG, BMP, GIF, PNG
Text TXT, DOC, PalmDOC, PDF, fb2, ePub, DjVu, RTF
Card de memorie microSD, microSDHC
Iluminare incirporata есть
QWERTY-testatura нет
Parametrii 8 дюймов, 1200x1600, 250 ppi
Greutate 350g
USB interfata есть, с возможностью зарядки
Dimensiuni (LxLxG) 163x196x7 мм
Operativa memorie 512 Мб
3G нет
Parametre generale
Producător PocketBook
Model PC 840 Dark Brown
Garantie 12 luni
Alimentare
Capacitatea bateriei 2500 mAh
Conectivitate
Bluetooth нет
Caracteristici multimedia
Dictafon нет
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre E-book PocketBook PC 840 Dark Brown

Produsul zilei
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
E-book PocketBook PC 840 Dark Brown

E-Book PocketBook Aqua 640 Dark Blue

E-book PocketBook PocketBook 624 G

E-book PocketBook PC 650 White

E-Book PocketBook Mini 515 Dark Green

Produse promoţionale
Notebook DELL Inspiron 15 3542 Black (2957U 4Gb 500Gb HD Graphics)
Notebook DELL Inspiron 15 3542 Black (2957U 4Gb 500Gb HD Graphics)
Topul vânzărilor
Raditelefon PANASONIC KX-TG1611UAW
Raditelefon PANASONIC KX-TG1611UAW
Nou
Lenjerie de pat KLUPS C-3 H107 TEDDY BEAR Pink
Lenjerie de pat KLUPS C-3 H107 TEDDY BEAR Pink