Русский Romana
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Catalog

Radiator aluminium PERFETTO 500
Web cod: 58545

Radiator aluminium PERFETTO 500

preţ: 140.00 MDL
Webmoney: 7.86 WMZ
В наличии
Radiatoarele din aluminiu Perfetto (produse in Europa). Modelele Perfetto sunt adaptate special la sistemele de incalzire din tarile CSI si se deosebesc printr-un transfer inalt de caldura. Tesniunea nominala de lucru - 16 atmosfere. radiatoarele din aluminiu sectionate Perfetto se potrivesc foarte bine sistemelor de incalzire, echipate cu supape termostatice. Aluminiul, din care se toarna dispozitivele, este produs la intreprinderile proprii concernului italian Perfetto, iata de ce calitatea materiei prime se afla sub control permanent. Aceasta abordare permite crearea produselor de calitate la un pret rezonabil. Aluminiul turnat de inalta calitate, tehnologiile avansate de turnare sub presiune, peretii ingrosati ai canalelor verticale si al colectorilor orizontali, controalele multiple a calitatii - toate acestea asigura o exploatare de lunga durata a echipamentului.

Turnarea frumoasa, constructia sectionata, greutatea mica, transferul inalt de caldura - toate acestea atrag atentia atit specialistilor cit si consumatorilor de rind.

Calitatea perfecta si efectivitatea energetica a radiatoarelor din aluminiu Perfetto se obtin datorita sistemului de control pe mai multe niveluri, care este aplicat in magazinele producatorului.Constructia Perfetto este elaborata in conformitate cu luarea in calcul a tuturor cerintelor moderne de siguranta. Radiatoarele din aluminiu pot rezista la presiuni interne inalte a schimbatorului de caldura pina la 4,5 MPa. Temperatura nominala de lucru a schimbatorului de caldura pentru Perfetto constituie 120 de grade. Siguranta inalta si durabilitatea acestor modele este atestata de garantia de 10 ani a producatorului. Pretul radiatorului se compune din diverse componente.

Tot echipamentul este protejat cu ajutorul procesului de prelucrare cu fluorura de zirconiu si a stratului dublu de vopsea. Primul strat, aplicat prin metoda anaforezica protejeaza complet dispozitivul, iar al doilea, aplicat prin metoda poleirii cu praf de email, asigura o finisare excelenta a suprafetei. Echipamentul va decora frumos orice incapere: arata elegant, modern, iar constructia originala va facilita distribuirea rapida a caldurii in incapere. Caldura confortabila va va incalzi mereu, si chiar toamna sau iarna rece va fi cald ca vara insorita.
Caracteristici tehnice:

Distanta dintre centre, mm 500
Dimensiuni (IxAxL), mm
574x76x70
Volumul apei, l 0,32
Puterea ΔT=64.5°C, W
Parametre generale
Producător PERFETTO
Model 500
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre Radiator aluminium PERFETTO 500

Produsul zilei
Notebook DELL Inspiron 15 3542 Blue (3558U 2Gb 500Gb HDGraphics)
Notebook DELL Inspiron 15 3542 Blue (3558U 2Gb 500Gb HDGraphics)
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Radiator aluminium PERFETTO 500

Produse promoţionale
Notebook DELL Inspiron 15 3542 Black (2957U 4Gb 500Gb HD Graphics)
Notebook DELL Inspiron 15 3542 Black (2957U 4Gb 500Gb HD Graphics)
Topul vânzărilor
Raditelefon PANASONIC KX-TG1611UAW
Raditelefon PANASONIC KX-TG1611UAW
Nou
Automobil pentru copii CHIPOLINO FERRI Red
Automobil pentru copii CHIPOLINO FERRI Red