Русский Romana
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Catalog

Router wireless TP-LINK TL-WR841N
Web cod: 28253

Router wireless TP-LINK TL-WR841N

preţ: 422.00 MDL
Webmoney: 23.82 WMZ
В наличии
Aplicație:

Wireless Router TL-WR841N - este combinat cu fir / dispozitiv de rețea fără fir, proiectat pentru utilizarea în birouri mici și de acasă. Folosind tehnologia MIMO 2T2R, TL-WR841N poate stabili o rețea de ultra-înaltă viteză de transfer de date, făcând posibilă cele mai bune performanțe de aplicații, cum ar fi on-line video de înaltă definiție, de IP-telefonie și jocuri de rețea. Aparatul este realizat într-un finisaj elegant si butonul QSS de securitate WPA2 rapidă.

Suport pentru N - viteza crescută și gama de semnal
Prin sprijinirea standardul IEEE 802.11n, TL-WR841N poate stabili o conexiune wireless cu viteza și gama de semnal, respectiv, a crescut de 15 ori și de 5 ori în comparație cu dispozitivele conventionale, bazate pe standardul 11g. În plus, router-ul oferă rate de transfer de până la 300 Mbit / s..

Caracteristici ale acestui produs pot reduce rata de pierdere a semnalului in timpul transmiterii sale pe distanțe lungi și prin obstacole atunci când sunt utilizate în birouri și mai multe camere, apartamente (chiar și în pereți de beton). În plus, cu acest model, puteți seta cu ușurință o conexiune fără fir la o distanță în cazul în care sunt dispozitive neputincioși convenționale, bazate pe standardul 11g. Aceasta înseamnă, de asemenea că router-ul se va asigura că viteza de conectare la care traficul intensive aplicații (de exemplu, online, video de înaltă definiție, apeluri telefonice prin internet, jocuri) se va desfășura eficient și fără probleme.

Tehnologia CCA - stabilitate a semnalului fără fir
Tehnologia SSA (canal disponibilitate Scor obținut) se poate evita în mod automat un conflict intre canale cu datele, care crește în mod substanțial performanța conexiunii wireless.

Suport pentru WPA / WPA2 - protecție sporită
In zilele noastre este WEP nu este cel mai de incredere pentru protecția datelor transmise prin rețeaua wireless. Router TL-WR841N suporta tehnologie de criptare WPA/WPA2, dezvoltat de un grup de asociații industriale Wi-Fi Alliance pentru a îmbunătăți securitatea rețelelor wireless.

Butonul QSS - protecția Quick Setup
Router TL-WR841N acceptă Wi-Fi Protected Setup ™ (WPS) si este echipat cu protecție prin cheie fierbinte (QSS). Acum, utilizatorul poate instala instantaneu rețeaua fără fir apăsând butonul QSS, apoi conexiunea wireless va fi stabilită în mod automat de securitate WPA2 (mai fiabile în comparație cu criptare WEP). Acesta nu este doar cel mai rapid mod de a instala protecție, dar, de asemenea, cea mai confortabilă - nu aveți nevoie, chiar să vă amintiți parola!

IP QoS - lățime de bandă de control
Descărcări utilizatorilor interni și site-uri care vizionează promiscuitate încărcați de multe ori de rețea fără fir, împiedicând funcționarea efectivă a acestuia. TL-WR841N suporta IP QoS, care asigură distribuirea eficientă și uniformă a fluxului de date pentru fiecare aplicație. Astfel, ne putem limita aplicațiile mai puțin critice, supraîncărcarea rețelei.

Ușor de instalare
Împreună cu router va primi un CD cu Asistent Easy Setup (Setup Assistant Easy), cu care veți putea să-și intensifice, prin instalarea dispozitivului, înființat rețeaua fără fir și protecția acestuia. Acest instrument este foarte simplu, și chiar utilizatorii neexperimentați pentru a stabili efort la o conexiune fără fir.
Parametre generale
Producător TP-LINK
Model TL-WR841N
Garantie 24 месяца
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre Router wireless TP-LINK TL-WR841N

Produsul zilei
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Router wireless TP-LINK TL-WR841N

Scaner FUJITSU N1800

Stabilizator SVEN Neo R 200

Indreptator pentru par SCARLETT SC-062

Produse promoţionale
Aparat Digital de fotografiat NIKON Coolpix S6300 Black
Aparat Digital de fotografiat NIKON Coolpix S6300 Black
Topul vânzărilor
Raditelefon PANASONIC KX-TG1611UAW
Raditelefon PANASONIC KX-TG1611UAW
Nou
Tablet PC Allview AX4 Nano 7
Tablet PC Allview AX4 Nano 7" 3G