Русский Romana
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Catalog

Router Wireless TP-LINK TL-WR740N
Web cod: 11959

Router Wireless TP-LINK TL-WR740N

preţ: 439.00 MDL
Webmoney: 23.00 WMZ
В наличии
Aplicație:

TL-WR740N - este combinat cu fir / dispozitiv de rețea fără fir, care oferă acces partajat la Internet și combină funcțiile unui router și switch cu 4 porturi. Acest router-ul foloseste tehnologia 802.11n si este compatibil cu toate dispozitivele care acceptă 802.11b și 802.11g. Acesta oferă rate de transfer de până la 150 Mbit / s, ceea ce este mult mai mare decât viteza de dispozitive bazate pe 11g, și vă permite să vă bucurați de aplicații, cum ar fi vizionarea video, IP-telefonie, jocuri online, oriunde în casa sau la birou. Bucurați-vă de toate beneficiile tehnologiei cu dispozitivele wireless 11n TP-LINK!

Conexiune fiabilă și de calitate fără fir, la un preț accesibil
Modelul TL-WR740N - un router de mare viteză, compatibil cu toate dispozitivele care acceptă IEEE 802.11b/g/n. Bazat pe tehnologia fără fir, N, TL-W740N oferă viteze wireless de până la 150 Mbit / s.. Comparativ cu dispozitive conventionale bazate pe standardul 11g TL-WR740N ofera noua ori de viteză și de 4 ori gama de semnal a crescut - toate la cel mai bun pret!

Mentinerea standardelor de 11N și 11G, acest dispozitiv permite să vă bucurați de o productivitate ridicată a rețelei fără fir și să ofere de lucru cu aplicații, cum ar fi streaming video, IP-telefonie, jocuri online, oriunde în casa sau la birou. Astfel, veți obține un foarte puternic N-seria dispozitiv pentru prețul seria G dispozitive!

Tehnologia CCA - stabilitate a semnalului fără fir
Tehnologia SSA (canal disponibilitate Scor obținut) se poate evita în mod automat un conflict intre canale cu datele, care crește în mod substanțial performanța conexiunii wireless.

Butonul QSS - protecția Quick Setup
Router TL-WR740N acceptă Wi-Fi Protected Setup ™ (WPS) si este echipat cu protecție prin cheie fierbinte (QSS). Acum, utilizatorul poate instala instantaneu rețeaua fără fir apăsând butonul QSS, apoi conexiunea wireless va fi stabilită în mod automat de securitate WPA2 (mai fiabile în comparație cu criptare WEP). Acesta nu este doar cel mai rapid mod de a instala protecție, dar, de asemenea, cea mai confortabilă - nu aveți nevoie, chiar să vă amintiți parola!

Suport pentru WPA / WPA2 - protecție sporită
In zilele noastre este WEP nu este cel mai de incredere pentru protecția datelor transmise prin rețeaua wireless. Router-ul suportă criptare wireless WPA si WPA2, dezvoltat de un grup de asociații industriale Wi-Fi Alliance pentru a îmbunătăți securitatea rețelelor wireless.

IP QoS - lățime de bandă de control
Descărcări utilizatorilor interni și site-uri care vizionează promiscuitate încărcați de multe ori de rețea fără fir, împiedicând funcționarea efectivă a acestuia. TL-WR740N suporta IP QoS, care asigură distribuirea eficientă și uniformă a fluxului de date pentru fiecare aplicație. Astfel, ne putem limita aplicațiile mai puțin critice, supraîncărcarea rețelei.

Ușor de instalare
Acum, chiar și utilizatorilor neexperimentați pot rapid și ușor de configurat o rețea fără fir! Utilizarea CD-ROM-ul furnizat cu acest TL-WR740N, aveți posibilitatea să rapid și ușor de configurat o conexiune fără fir.
Caracteristici generale Router Wireless TP-LINK TL-WR740N
Tipul Wi-Fi точка доступа
Поддержка MIMO есть
Web-интерфейс есть
Тип внешней антенны несъемная
Количество внешних антенн 1 x 3 dBi
Поддержка VPN pass through есть
Статическая маршрутизация есть
Демилитаризованная зона (DMZ) есть
Поддержка Dynamic DNS есть
DHCP-сервер есть
SPI есть
NAT есть
Межсетевой экран (FireWall) есть
Маршрутизатор есть
Скорость портов 100 Мбит/сек
Коммутатор 4xLAN
Защита информации WEP, WPA, WPA2
Макс. скорость беспроводного соединения 150 Мбит/с
Стандарт беспроводной связи 802.11n, частота 2.4 ГГц
Transmiţător de putere 20 dBM
Dimensiuni (LxIxA) 150x28x100 мм
Parametre generale
Producător TP-LINK
Model TL-WR740N
Garantie 24 luni
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre Router Wireless TP-LINK TL-WR740N

Produsul zilei
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Router Wireless TP-LINK TL-WR740N

Produse promoţionale
LCD Monitor PHILIPS 193V5LSB2 Black
LCD Monitor PHILIPS 193V5LSB2 Black
Topul vânzărilor
Setul cu căşti stereo SONY SBH-20
Setul cu căşti stereo SONY SBH-20
Nou
Hard disc TOSHIBA MQ01ABF032
Hard disc TOSHIBA MQ01ABF032