Русский Romana
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Catalog

Gateway PLANET VIP-480FS
Web cod: 53469

Gateway PLANET VIP-480FS

preţ: 3 342.00 MDL
În credit: 415 MDL(pe luna)
Webmoney: 191.26 WMZ
В наличии
Gateway-ul VoIP PLANET VIP-480FS respectă pe deplin cu voce SIP și H.323 și pot stabili o conexiune la nici una dintre ele. El are, de asemenea, un router built-in cu NAT (network address translation), care oferă o soluție completă pentru utilizatorii de rețea, care include atât telefonie IP folosind SIP și H.323, și resurse parts pe internet. Gateway-ul are un FXS 4-porturi (pentru a conecta telefonul).

Gateway are un procesor DSP și suportă atât SIP și H.323. Built-in suport pentru până la patru înregistrări SIP Proxy Server sau H.323 Gatekeeper, VIP-480FS permite comunicarea în oricare din cele două standarde pentru comunicații de voce peste IP de rețea (H.323 sau SIP). Dispozitivul suportă un număr de caracteristici suplimentare: NAT mode sau Bridge Virtual Server, DHCP Server, SNTP, Server Syslog si suport pentru DynDNS. Ca rezultat, utilizatorii, folosind acest gateway-ul va primi de înaltă calitate, comunicații de voce prin rețelele IP și acces securizat la Internet.

Gateway-ul suporta pana la 4 înregistrări simultane pentru diferite server proxy SIP sau H.323 Gatekeeper

Caracteristicile cheie includ:


Technology Network

- Network Address Translation (NAT)
NAT permite să vă conectați la Internet o mulțime de calculatoare personale și alte echipamente de rețea activă (servere diferite, puncte de acces, servere de imprimare, etc), folosind numai o singură adresă IP externă alocată de către ISP.

- Sprijină conectarea la un ISP prin intermediul PPP over Ethernet (PPPoE):
Folosind acest gateway-ul vă puteți conecta direct la un ISP folosind un protocol de PPPoE (utilizate în mod obișnuit în rețelele xDSL).

- Software-ul inteligent ca un serviciu (QoS inteligent)
Sprijin intelectual pentru calitatea serviciilor (QoS) asigura o calitate înaltă constantă pentru trafic de streaming (VoIP), chiar și într-un moment în care oamenii caută în mod activ locale la resursele Internet. Această caracteristică vă permite să aloce dinamic de lățime de bandă între utilizatorii rețelei locale și de comunicații VoIP. Atunci când există o conexiune activă VoIP este limitată în mod automat de capacitate (până la nivelul necesar) pentru utilizatorii locali și recuperează capacitate completă, fără conexiuni VoIP.

- DDNS (Dynamic Domain Name Server)
DDNS - un serviciu care vă permite să se potrivească dinamic schimbarea adresei IP de Internet, cu un nume de domeniu de Internet permanentă. Acest lucru vă va permite să accesați de pe Internet la resurse de pe rețeaua locală, disponibile prin intermediul server virtual folosind numele de domeniu în loc de a intra în adresa IP WAN. Această caracteristică este indispensabilă în cazul în care furnizorul dvs. nu vă aloca o adresa fixa IP WAN.

- Virtual Server (Virtual Server)
Această funcție vă permite să oferi utilizatorilor de Internet, cu acces la resurse de pe rețeaua locală, cum ar fi: FTP, WEB, etc


VoIP Caracteristici
- Suport pentru ambele H.323 și SIP
- Suporta SIP 2.0 (RFC3261), H.323v4
- Conexiuni: Peer (punct-la-punct) / H.323 GK / SIP apeluri prin Proxy Server
- Codec-uri suportate: G.711 voce (A-law / u-lege), G.729 AB, G.723 (6,3 Kbps / 5.3Kbps)
- Prelucrarea Voce: activitatea de detectare voce (VAD), detectarea DTMF, ecou anulare G.165/G.168, de detectare tăcere (detectare tăcere), FAX (T.38 / T.30) și alte funcții.
- Built-in fluctuații adaptative tampon, care ajută pentru a evita denaturarea în întârziere voce (fluctuații) trafic de voce.
- O analiză detaliată afișare porturi de voce de stare: Port funcției de stare vă permite să vedeți prin interfata web a statutului portului dispozitivul curent (linia de stare, sunați la numărul, numărul apelantului, durata convorbire, codecul folosit).
- În caz de probleme facilitate de pachete de captare va păstra informații despre toate de trafic într-un fișier de pe computer pentru a analiza ulterior programul său Ethereal.
Parametre generale
Producător PLANET
Model VIP-480FS
Garantie 0 luni
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre Gateway PLANET VIP-480FS

Produsul zilei
LCD Televizor THOMSON 32HZ5233/A
LCD Televizor THOMSON 32HZ5233/A
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Gateway PLANET VIP-480FS

Toner SHARP Toner for AR5316

Toner HP Toner 8100

Toner CANON Toner G-1 1215

Tablet PC SMAILO Duo Pepper 7

Tablet PC T111 Galaxy Tab 3 Lite 3G (7.0) Peach Pink

Produse promoţionale
Sistem de boxe AKAI SS014A-265
Sistem de boxe AKAI SS014A-265
Topul vânzărilor
Blu-ray-Player LG BP440
Blu-ray-Player LG BP440
Nou
Ceainic electric VITEK VT-1180
Ceainic electric VITEK VT-1180