Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

În prezent cosul este gol
Frigider SAMSUNG RT38FEAADSP
Web cod: 58685

Frigider SAMSUNG RT38FEAADSP

preţ: 7 699.00 MDL
În credit: 782.00 MDL(pe luna)
Webmoney: 616.98 WMZ





Spre deosebire de compresoarele convenţionale, care dispun de numai două comenzi, de pornire şi de oprire, compresorul cu inversor digital de la Samsung efectuează 5 cicluri diferite, pe baza nivelurilor de umiditate şi a şabloanelor de folosire. Astfel, temperatura se menţine constantă, se reduce uzura compresorului, pentru o durabilitate mai mare, iar zgomotul este păstrat la nivel minim. În plus, vă veţi bucura de liniştea interioară adusă de facturile reduse de energie şi de garanţia de 10 ani.





Umiditate optimă pentru o prospeţime-de lungă durată


Legumele proaspete şi fructele sunt bune pentru dvs., dar ce este bun pentru legume şi fructe? Zona de păstrare a prospeţimii şi umidităţii de la Samsung. Sertarul proiectat inteligent oferă mediul ideal deopotrivă pentru mere şi zucchini, pentru ca acestea să rămână proaspete mai mult timp. O garnitură etanşă împiedică pierderea umidităţii, când nivelurile de umiditate sunt scăzute, şi un orificiu de ventilaţie eliberează surplusul de umiditate, când nivelurile de umiditate sunt prea ridicate. Împreună cu sistemul de răcire prin conducţie, aceste elemente menţin nivelurile de umiditate optimă, pentru a conserva produsele dvs.





Maximizaţi în mod comod spaţiul de stocare


Adesea, pentru a ajunge la un borcan de iaurt din spatele frigiderului, trebuie să navigaţi printr-o cursă cu obstacole alimentare, precum o prăjitură cu mai multe straturi sau un borcan cu murături. O singură mişcare greşită poate însemna o glazură strivită sau o sticlă spartă pe jos. Raftul cu glisare uşoară Easy Slide este construit pe balamale glisante şi poate fi tras in exterior cu uşurinţă, pentru ca dvs. să puteţi organiza eficient şi să aveţi acces cu uşurinţă la alimente, văzând imediat ce este depozitat în spate.




Gustări rapide şi răcirea băuturilor pentru evenimente neprevăzute



Ce se întâmplă dacă doriţi o băutură rece pentru dvs. sau pentru oaspeţi, dar nu aveţi niciuna la îndemână? Modul de răcire rapidă activează şi suflă aer rece în frigider la o temperatură care atinge 1 °C. Este suficient să selectaţi acest mod de pe afişaj şi veţi obţine băuturi reci în 65 de minute. Aveţi băuturi reci oricând doriţi.







Dozator uşor de accesat


Bucuraţi-vă de apă rece datorită dozatorului încorporat, uşor de accesat. Este suficient să umpleţi rezervorul de apă de 4,5 l şi să îl accesaţi cu ajutorul dozatorului care se află pe uşă, într-o locaţie comodă şi ergonomică, pentru a nu mai fi nevoit să vă înclinaţi cu greutate sau să vă supuneţi spatele unei presiuni neplăcute pentru a vă umple paharul.






Păstraţi sănătatea alimentelor sănătoase


Menţineţi sănătatea familiei dvs. oferind un mediu curat fructelor, legumelor şi celorlalte alimente perisabile. Sistemul de protecţie împotriva bacteriilor utilizează un ventilator interior care forţează trecerea aerului printr-un filtru de sterilizare ce ucide efectiv germenii şi dezodorizează aerul, pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute. Puteţi sta liniştit, ştiind că în frigider sunt stocate alimente bune şi nu bacterii.

Отзывы о Frigider SAMSUNG RT38FEAADSP

Parametre generale
Producător SAMSUNG
Garantie 3 ani
Model RT38FEAADSP
Caracteristici generale
Tipul холодильник с морозильником
Locaţie separat
Numar de camere 2
Număr de compresoare 1
Amplasarea camerei de congelare sus
Fresh zona exista
Greutatea 66.5 кг
Consumul de energie класс A+
Numarul de usi 2
Refrigerant agent R600a (изобутан)
Culoare / material acoperire серебристый / пластик
Gestionare electrica
Demensiuni (LxAxIn) 67.5x71.5x178.2 см
Suplimentar
Materie rafturilor sticla
Caracteristici suplimentare Afisare temperatura
Rece
Decongelarea congelatorului No Frost
Dezghetare frigider No Frost
Volum
Volumul camerei frigorifice 276 л
Volumul camerei de congelare 87 L
Volumul total 363 л
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Отзывы о Frigider SAMSUNG RT38FEAADSP

  • Produse conexe

Отзывы о Frigider SAMSUNG RT38FEAADSP

Отзывы о Frigider SAMSUNG RT38FEAADSP

Produs pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Frigider SAMSUNG RT38FEAADSP

Frigider SAMSUNG RL56GSBSW1/XEF

Frigider SAMSUNG RL50RRCMG1

Frigider SAMSUNG RL48RLBMG1

Produse promoţionale
Blender OURSSON HB6050/WH
Blender OURSSON HB6050/WH
Topul vânzărilor
DVD Player LG DVX552
DVD Player LG DVX552
Nou
USB Flash drive ADATA UV100 Blue
USB Flash drive ADATA UV100 Blue