Русский Romana
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Catalog

Proiectant GIGO WIND-POWER
Web cod: 57168

Proiectant GIGO WIND-POWER

preţ: 45.00 MDL
Webmoney: 3.10 WMZ
Nu este în stoc
Acest set este perfect pentru copii 8 ani si mai in varsta. Un set de "energia eoliană" - o adevărată "designer de învățământ. Din părțile sale pot fi asamblate 8 modele și să se joace cu fiecare dintre ele. Toate modelele utilizarea energiei electrice. Sau baterii reîncărcabile fi ușor introduse în suporturile pentru ei. Cu fiecare model, cum ar fi un generator eolian sau vetromobilem, masina de curse sau triciclu, foarte distractiv de a juca.

Accentul principal al setului se face pentru a efectua o serie de experimente științifice și educaționale cu generator eolian, în timp ce folosind atât lama scurt și lung.

Setul include cadre și grinzi, lambriuri, roți dințate și axe, cu motor de viteze, cu un fir, lungi și scurte elice lama, pentru deținătorii de baterii și încărcător și alte piese necesare pentru modele de asamblare. Total de 133 de articole. Motorul este amplasat într-un caz transparent - permite copilului de a observa activitatea cutiei de viteze și unelte.

Model simplu, astfel încât copilul dumneavoastră le poate colecta singur. Asigurați-vă că copilul dumneavoastră face față cu această problemă! Asta nu atât de cool să se joace cu o jucărie pe care mi-am construit!

Adunarea ghid este simplu și accesibil explicat mecanismul de vânt, având în vedere amploarea vântul (în briza dinaintea furtunii), descris ca o turbină unități tehnice eoliene, și procesul de conversie a energiei eoliene în energie electrică.

Rezultatele testelor confirma plastic că materialul îndeplinește toate cerințele de calitate și siguranță, în conformitate cu standardele rusești și europene.

Redarea cu acest designer ajută la dezvoltarea copilului dumneavoastră, abilitățile sale fine motorii și de coordonare, dezvoltarea competențelor de citire a construi sisteme, dezvoltarea imaginației sale și gândirea creativă, el introduce la fundamentele fizicii și a diferitelor forme de energie.

Am remarcat în special că toate piesele sunt pe deplin compatibile cu detalii cu privire la alte seturi de serii de științe cognitive. Că este, obtinerea orice doilea set al seriei, copilul tau va fi capabil de a construi o mulțime de modele lor, inclusiv mai complexe.

Acest set - alegerea potrivita pentru copilul dumneavoastră curioși care continuă să stăpânească abilitățile de proiectare științifice și tehnice și vrea să înțeleagă principiile de conversie a energiei.

Setul contine 133 de piese pentru a construi modele, si ghidul de colorat ilustrat care conține o justificare teoretică a acțiunilor lor și de a face un pas cu pas descriere.
Parametre generale
Producător GIGO
Model WIND-POWER
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre Proiectant GIGO WIND-POWER

Produsul zilei
Mașină de tocat carne MOULINEX ME6101 3E
Mașină de tocat carne MOULINEX ME6101 3E
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Produse promoţionale
Sistem de boxe AKAI SS014A-265
Sistem de boxe AKAI SS014A-265
Topul vânzărilor
Media Player ICONBIT Toucan Stick HD
Media Player ICONBIT Toucan Stick HD
Nou
Suport de perete X-DIGITAL PLB136L Back
Suport de perete X-DIGITAL PLB136L Back