Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol

PRODUSE DE CURATARE SI COSMETICA ECOLOGIC PURA "ECOVER"

NEW in Moldova! Produse Ecover - o companie internationala specializata in producerea de detergenţi ecologice şi produse de curăţare. Compania a fost fondată în 1980 în Belgia. Încă de la începuturile sale, Ecover -compania a  devenit primii în piaţă a detergenţilor  fara fosfate,  a început să producă praf de spălat, cu mult înainte de cit fosfatul  a fost considerat  dăunător  pentru sănătate.

 

In afara de Malle, aproape de Antverpen , Belgia, Ecover are filiale în Statele Unite, Marea Britanie şi Elveţia, şi  produselу  companiei sint prezentate  în mai mult de 20 de ţări.

 

Politica progresiva  ecologica  urmărita de Ecover, nu reflectă numai în produsele care compania vinde, este o parte integrantă a societăţii în ansamblu. Hotărând în conformitate cu standardul ISO 14001, Ecover a implementat o politică de mediu în toate domeniile ale companiei, de la producţie la comercializare. Unul dintre rezultatele cele mai impresionante ale acestei abordări a fost  construcţia fabricii  ecologicе  cu  acoperis verde, care are o dimensiune de mai mult de 6000 mp.  Cladirea fabricii a început activitatea în luna octombrie 1992. Însuşi faptul că deschiderea fabricii a primit o acoperire largă în mass-media, în fiecare an mai mult de 1000 de vizitatori de pe  tot globul pamintesc vin pentru a admira această constructie  neobişnuită.

 

 "Ecover are recunoaştere internaţională şi premii pentru contribuţii speciale şi realizări în sprijinul mediului. Poate unul dintre cele mai prestigioase recunoaştere a fost acordarea de Ecover în 1993 Premiul Global 500 Roll of Honour, stabilit în cadrul Programului Naţiunilor Unite pentru Protecţia Mediului (Programul Naţiunilor Unite pentru Mediu - UNEP).

 

In 1993, Organizaţia Naţiunilor Unite, Ecover compania a fost distinsa ca cea mai bună companie pentru protejarea mediului înconjurător.

 

 "Ecover" pastreaza  mediu

"Ecover este ideal pentru haine pentru copii şi bebelusi

" Ecover "este recomandat pentru persoanele care suferă de alergii şi boli ale pielii

Produsele “Ecover” sint  create doar pe baza de plante si minerale, nu conţin

 petrol


Livram produse alese de dvs in Chisinau si pe intreg teritoriul Republicii Moldova!

 

Înapoi la ştiri

Produsul zilei
Tablet PC SAMSUNG P5210 Galaxy Tab 3 (10.1) White
Tablet PC SAMSUNG P5210 Galaxy Tab 3 (10.1) White
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Produse promoţionale
Masina de spalat LG F10B9LD
Masina de spalat LG F10B9LD
Topul vânzărilor
Baterii MAXELL LR03
Baterii MAXELL LR03
Nou
Cuptor cu microunde SATURN ST-MW8155
Cuptor cu microunde SATURN ST-MW8155