Русский Romana
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Catalog


CADOURI DE ZIUA FEMEII, 8 MARTIE!

Femeile sunt rafinate, elegante si misterioase, asadar nu este deloc usor sa gasesti un cadou potrivit pentru ele.

Astrele te ajuta sa te decizi ce cadouri sa oferi de Ziua Femeii - 8 Martie. Afla ce cadouri poti sa faci sotiei, iubitei, mamei de 8 Martie, in fuctie de zodia in care s-a nascut.

Cadouri pentru femeia Berbec

Femeia Berbec este o pasionala. De ziua femeii vrea sa ii arati in primul rand ca o iubesti si ca o consideri cea mai sexy femeie din lume. Cadoul pe care i-l daruiesti trebuie sa fie o declaratie de dragoste si pasiune. Ea va fi incantata daca va primi un parfum scump sau un set pentru aranjarea parului de la renumiti producatori asa cum sint ADLER, SINBO, BABYLISS,ZIMMER, POLARIS.

Cadouri pentru femeia Taur

Tauroaica este o femeie practica, care adora confortul si lucrurile frumoase. Totusi cadourile frumoase, dar nepractice nu o vor incanta deosebit de mult. Cadouri minunate pentru femeia Taur ar putea fi un uscator pentru par sau epilator de la producatori ROWENTA, PHILIPS,MAXWELL, SINBO.

Cadouri pentru femeia Gemeni

Geamana ta este o femeie careia ii plac cadourile originale, ghiduse si obligatoriu insotite de o felicitare cu cateva rime sau formulari inedite si care sa ii stimuleze imaginatia si inteligenta. Dupa ce gasesti aceasta felicitare perfecta, urmatorul pas este sa gasesti un cadou original si fin, asa cum ar putea fi un set pentru ceai sau cafea de la producatori S&T, VITESSE, LUMINARC, VILLA RICA. Insoteste totul cu un buchet de flori colorate de primavara si vei avea o Geamana nespus de fericita.

Cadouri pentru femeia Rac

Femeia Rac este o romantica atasata de camin si doreste o declaratie suprema de 8 Martie ca o iubesti si vrei sa iti petreci viata alaturi de ea. Cadoul trebuie in mod obligatoriu insotit de flori si de o felicitare siropoasa. Pe de alta parte, cadoul ar fi bine sa fie un set de farfurii sau un ser de pocale de la producatori renumiti asa cum sint LUMINARC, GURALLAR. Un set de bun gust pentru casa. O cina pregatita de tine cu care sa o astepti acasa si vei avea o Racusoara fericita.

Cadouri pentru femeia Leu

Femeia Leu vrea ca totul sa fie maret in viata ei. Mai ales iubirea... Daca vrei sa ii arati ca o iubesti astfel incat ea sa fie cu adevarat fericita, va trebui sa ii daruiesti ceva cu adevarat pretios, ceva cu care sa se poata lauda la toti prietenii. Si daca modalitatea de a-i da cadoul va fi si ea originala, va fi si mai bine. Gandeste-te la o friteuza sau cuptor electric, storcator de fructe. Toate acestea va putem propune  de la producatori SINBO, ISIK, EFBA. Daca ii vei oferi cadoul cu un buchet de flori, va considera ca esti eroul ei si esti demn sa stai alaturi de o Leoaica.

Cadouri pentru femeia Fecioara

Femeia Fecioara este deosebit de atenta la detalii si adora sa primeasca cadouri care sa reprezinte exact cat de mult tii tu la ea. Daca vrei sa ii placa cadoul de la tine si sa inteleaga ca este venit din inima, incearca sa fii extrem de atent la detalii - de la ambalaj, la felicitare si ceea ce scrii in ea si pana la momentul si vorbele cu care ii daruiesti cadoul. Pentru cadou, poti allege un telefon mobil asa cum sint SAMSUNG, NOKIA, LG, HTC, sau laptop de la producatori ASUS,SAMSUNG, sau poate ca un blender de la producator SINBO, MAXWELL,VITEK, cantar pentru bacatarie de la renumiti producatori asa cum sint: SINBO, ADLER, VITEK si alte.

Cadouri pentru femeia Balanta

Femeia Balanta este o cocheta, in primul rand, si o romantica in al doilea. Vrea sa primeasca un cadou romantic si acesta sa ii fie dat la o cina romantica la un restaurant celebru din oras. Cadoul poate fi orice set pentru coafat sau set pentru manichiura de la ZIMMER, VITESSE, PHILIPS, ect. Ai grija insa ca totul sa fie insotit de un look sofisticat al tau, de mult romantism in gesturi si vorbe si de foarte multa comunicare.

Cadouri pentru femeia Scorpion

Femeia Scorpion este o sentimentala si o cuceritoare. Ea vrea sa fie singura posesoare a inimii tale. Daca vrei sa ii faci un cadou deosebit, trebuie sa fie ceva scump si foarte de efect. Cuptor electric de la ISIK, EFBA, KUMTELL, cuptor pentru copt piine de la SINBO,SATURN, telefon mobil de la producatori LG,NOKIA, SAMSUNG,HTC,HP,APPLE,MOTOROLA, masina de cusut de la renumiti producatori asa cum sunt SINGER,JANOME,BROTHER. Aceste cadouri  vor fi extraordinar de bine primite. In cazul in care vrei sa o faci sa fie cea mai fericita femeie de 8 Martie.


Cadouri pentru femeia Sagetator

Nici un cadou nu o va face mai fericita pe o Sagetatoare decat o calatorie. Ea are nevoie de aventura si doreste foarte mult sa cucereasca lumea. Daca nu iti poti permite o excursie in strainatate, incearca macar sa faci un cadou asa cum este laptop sau o camera video sau foto de la producatori CANON, NIKON, SAMSUNG,SONY,PANASONIC. Ca sa poata persoana draga sa inregistreze si sa partajeze momente placute. Sagetatoarea ta va fi incantata.

Cadouri pentru femeia Capricorn

Femeia Capricorn este o femeie mai putin romantica si ceva mai materialista decat celelalte femei ale zodiacului. Daca vrei sa o faci fericita pe iubita ta din Capricorn, poti incerca sa ii faci cadou un telefon mobil de la SAMSUNG, LG, MOTOROLA,ASUS, un laptop SAMSUNG, ASUS, un iPod, un PDA sau o alta tehnologie de ultim racnet. Ar putea-o incanta si DVD de la producator REELLEX, NASH. Nu uita sa ii arati si prin comportament cat de mult o iubesti si vei avea o iubita fericita.

Cadouri pentru femeia Varsator

Femeia Varsator este o femeie originala si foarte concentrata pe viitor. Va trebui ca prin cadoul tau sa ii demonstrezi ca ii intelegi foarte bine natura si ca si tu poti demonstra aceeasi originalitate ca si ea. Un cadou de genul tehnologic sau un robot de bucatarie, mixer, blender de la producatori SINBO, ZIMMER, VITEK, MAXWELL,ar putea fi de asemenea placute. Si nu uitati de  flori.

Cadouri pentru femeia Pesti

Femeia Pesti este o femeie deosebit de romantica si extrem de sensibila. Cadoul pe care i-l daruiesti trebuie sa fie un cadou fin asa cum este vesela de la producatori LUMINARC, CALVE, VITESSE, S&T. Cu cat mai clasic si mai inocent, cu atat mai bine. Flori si eventual o scrisoare de dragoste  pot face minuni pentru Pestoaica ta.

 

Înapoi la ştiri

Produsul zilei
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Produse promoţionale
Scaun gaming DXRacer Classic OH/CE120/NW
Scaun gaming DXRacer Classic OH/CE120/NW
Topul vânzărilor
Surge Protector SVEN Optima 6 Sockets 3.0 m Black
Surge Protector SVEN Optima 6 Sockets 3.0 m Black
Nou
Suprafață de gătit TORNADO CRM-604N
Suprafață de gătit TORNADO CRM-604N