Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

În prezent cosul este gol
Notebook APPLE MD711ZP/A
Web cod: 72948

Notebook APPLE MD711ZP/A

preţ: 18 789.00 MDL
În credit: 1 910.00 MDL(pe luna)
Webmoney: 1 461.99 WMZ
В наличии






Profită cât mai mult de întreaga zi. De când pornești până când te oprești.


Procesoarele Intel Core de a patra generația ale MacBook Air îți oferă mai mult timp, ca să faci mai multe lucruri. Iar datorită unei game largi de funcții inteligente și eficiente, ai la îndemână incredibil de multă putere. Deși nici nu se simte când îl ții.


Baterie care ține până la 12 ore.Energie pentru întreaga zi.


Datorită stocării flash integrale compacte din MacBook Air, există suficient spațiu pentru o baterie mare. Împreună cu arhitectura Intel Core nouă și eficientă energetic, această baterie este capabilă de performanțe excepționale. Acum, modelul de 13 inchi are o durată de viață a bateriei de până la 12 ore cu o singură încărcare și de până la 9 ore pentru modelul de 11 inchi. Așa că ai o zi întreagă de autonomie pentru scrierea de texte, prezentări, e-mailuri și multe altele. Iar dacă te uiți la filme, ai la dispoziție până la 10 ore pentru modelul de 13 inchi și până la 8 ore pentru modelul de 11 inchi. Trimite-l pe MacBook Air la culcare pentru mai mult de 3 ore și va intra în modul standby pentru a conserva durata de viață a bateriei pentru până la 30 de zile.1 Iar dacă activezi Power Nap, vei continua să primești e‑mailuri noi și invitații în calendar în timp ce computerul tău este în standby.


Procesoare Intel Core de a patra generație.Performanța face acum echipă cu anduranța.

până la 8 GB RAM

MacBook Air are acum noile procesoare Intel Core i5 și i7 de a patra generație. Această arhitectură extrem de eficientă a fost proiectată pentru a folosi mai puțină energie, oferind în același timp performanță înaltă. Deci nu numai că poți să faci tot ceea ce vrei, dar poți să continui să o faci pentru mai mult timp ca niciodată. În plus, noua Intel HD Graphics 5000 oferă o grafică cu până la 40% mai rapidă — performanță pe care o vei observa mai ales la jocuri sau executarea altor sarcini grafic-intensive.2


Wi-Fi de până la de 3 ori mai rapid.802.11ac. Noua definiție a rapidității.


MacBook Air este acum compatibil cu conexiuni ultrarapide Wi-Fi 802.11ac. Când este conectat la o stație de bază 802.11ac — inclusiv noile AirPort Extreme și AirPort Time Capsule — performanța wireless este de până la de 3 ori mai bună decât la generația anterioară MacBook Air.3 Iar aria de acoperire Wi-Fi este, de asemenea, mai mare. Datorită tehnologiei Bluetooth, poți să conectezi MacBook Air la dispozitive cu Bluetooth activat, precum difuzoare și căști. Chiar și fără cabluri, ești complet conectat.


Stocare flash integrală mai rapidă.Pe locuri. Fii gata. Ai terminat.




Unul dintre motivele pentru care MacBook Air răspunde atât de rapid la comenzi este fiindcă e proiectat în întregime în jurul stocării flash. Nu numai că acest lucru face ca MacBook Air să fie mai ușor și mai portabil decât notebookurile tradiționale, dar permite, de asemenea, acces mai rapid la date. Disponibilă în capacități de până la 512 GB, această stocare flash de ultimă generație este de până la de 9 ori mai rapidă decât o unitate hard disc tradițională de 5400-rpm de notebook.4 Și este cu până la 45% mai rapidă decât stocarea flash a generației anterioare MacBook Air.5 Așa că atunci când deschizi MacBook Air e gata de treabă instantaneu. Chiar și după o lună în standby, ecranul se aprinde cât ai clipi. Și ca și cum acest salt în performanță nu ar fi fost de ajuns, modelul de 11 inchi vine acum standard cu dublu de capacitate — 128 GB.6



Thunderbolt și USB 3.Fă-ți niște conexiuni puternice.


Cu portul ultrarapid Thunderbolt îți poți conecta MacBook-ul Air la cele mai noi dispozitive și monitoare, precum monitorul Apple Thunderbolt Display. Dar asta nu e tot. MacBook Air are, de asemenea, două porturi USB 3 pentru a conecta cele mai noi dispozitive USB 3, dar și toate dispozitivele tale USB 2. Cu doar câteva conexiuni, MacBook Air se transformă dintr-un notebook ultraportabil într-o stație delucru completă.


Ecran, cameră și microfoane.Impresionează-ți simțurile.

Efectuează apeluri video FaceTime de pe MacBook Air către un iPhone 4 sau un model mai recent, către iPad,
iPod touch sau către un alt Mac cu FaceTime pentru Mac.



Ecran cu retroiluminare LED.
Milioane de pixeli. Milimetri grosime.


Pixel cu pixel, dintr-un capăt într-altul, ecranul noului MacBook Air este o realizare tehnologică de proporții și un progres în termeni de design. Ecranul are o grosime de numai 4,86 milimetri, dar datorită rezoluției sale ai impresia că privești un ecran mai mare. Modelul MacBook Air de 11 inchi are o rezoluție de 1366x768 pixeli, iar modelul de 13 inchi te uluiește cu o rezoluție de 1440x900 pixeli. Iar datorită retroiluminării LED, culorile sunt strălucitoare și vibrante de la o margine la alta. Așa că indiferent dacă editezi fotografii, aranjezi o prezentare sau urmărești un film, o să iubești tot ceea ce vezi.



Cameră FaceTime HD 720p.
Te vezi clar mai bine.


Prietenii și familia te vor vedea mai bine cu camera FaceTime HD 720p. Fiecare zâmbet este luminos, chiar și din cealaltă parte a lumii. Iar formatul widescreen permite tuturor să încapă în cadru, fără să se înghesuie în jurul ecranului.


Microfoane duale.
Ca să te audă mai bine.


Microfoanele duale ale MacBook Air sunt perfecte atunci când vrei să te faci auzit. De exemplu, dacă efectuezi un apel FaceTime microfoanele reduc zgomotul de fundal din spatele notebookului. Iar când folosești Dictare, acestea creează un fascicul adaptiv de sunet care se ajustează inteligent pentru a detecta vocea ta — nu gălăgia din jurul tău.


Trackpad Multi-Touch.Merge mână în mână cu OS X.


Gesturile Multi-Touch ale OS X fac totul să fie mai intuitiv, direct și distractiv pe MacBook Air. Iar spațiosul trackpad Multi-Touch e perfect proiectat pentru ele, fie că este vorba de o deplasare cu trei degete pentru a activaMission Control sau alunecare cu patru degete pentru a-ți vedea toate aplicațiile în Launchpad. Viteza de răspuns a gesturilor este cursivă și realistă. Așa că atunci când derulezi în sus și în jos o pagină web sau aluneci de la o aplicație full-screen la alta, este ca și cum atingi ceea ce vezi.




Clic


Apasă oriunde pentru a face clic. Sau cu Tap to Click activat, atinge scurt trackpadul.



Dublu clic


Apasă de două ori oriunde. Sau cu Tap to Click activat, atinge scurt de două ori trackpadul.



Atinge pentru zoom


Atinge cu două degete de două ori trackpadul pentru a mări o pagină web sau un PDF.



Derulare cu două degete


Alunecă cu două degete în sus sau în jos pe trackpad pentru a face scroll prin documente, site-uri și multe altele.



Alunecare pentru a naviga


Răsfoiește pagini web, documente și mult mai multe, precum paginile unei cărți.



Vezi Mission Control


Alunecă cu degetele în sus pe trackpad pentru a avea o privire de ansamblu asupra a tot ceea ce rulează pe Mac.


Tastatură retroiluminată.Vezi ce scrii.

Tastatura ascunde douădifuzoare stereo.

Indiferent de cât de compact este MacBook Air, tot include o tastatură normală care face ca tastarea să fie pe cât de naturală, pe atât de confortabilă. Iar tastatura este retroiluminată, așa că poți tasta cu ușurință chiar și pe întuneric. Un senzor pentru lumina ambientală încorporat detectează schimbările de iluminare și ajustează automat luminozitatea ecranului și a tastaturii. De la un loc însorit într-o cafenea la un scaun de avion într-un zbor de noapte, vei avea mereu luminozitatea perfectă pentru orice mediu.

Отзывы о Notebook APPLE MD711ZP/A

Parametre generale
Producător APPLE
Model MD711ZP/A
Garantie 12 luni
Caracteristici generale
Tipul notebook
Ecran 11.6 дюймов, 1366x768, широкоформатный
Sistema operativă MacOS X
Timp de lucru de la baterie 9 ч
Максимальный размер 8 Гб
Объем накопителя (SSD) 128 Гб
Тип видеоадаптера встроенный
Greutatea 1.08 кг
Tastatură cu iluminare есть
Видеопроцессор Intel HD Graphics 5000
Procesor
Procesor: Core i5 1300 МГц
Numărul de nuclee de procesare 2
Volumul de memorie cache L3 3Mb
Volumul de memorie cache L2 512 Kb
Memorie
Memorie 4 Гб LPDDR3 1600 МГц
Dispozitive de stocare
Unitate optică: нет
Ecran
Tipul ecranului lucios
Iluminarea ecranului светодиодная
Memorie video SMA
Suplimentar
Dimensiuni (LxLatxG) 300x192x17 мм
Webcamera exista
Interfete
Interfeţe USB 3.0x2, вход микр./вых. на наушники Combo, Thunderbolt
Sunet
Microfon instalat есть
Boxe instalate есть
Dispozitive de intrare
Dispozitive de pozitionare Touchpad
Numar de taste pe testatura 79
Conectivitate
Comunicare fără de fir Wi-Fi IEEE 802.11ac, Bluetooth 4.0
Deosebiri
Caracteristici металлический корпус
Alimentare
Tipul acumulatorului Li-Pol
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Отзывы о Notebook APPLE MD711ZP/A

Отзывы о Notebook APPLE MD711ZP/A

Отзывы о Notebook APPLE MD711ZP/A

Отзывы о Notebook APPLE MD711ZP/A

SELECT i.id AS i__id, i.code AS i__code, i.category_id AS i__category_id, i.page_id AS i__page_id, i.name AS i__name, i.bonus AS i__bonus, i.action AS i__action, i.new AS i__new, i.top AS i__top, i.order AS i__order, i.image AS i__image, i.is_published AS i__is_published, i.pos AS i__pos, i.detailed_description AS i__detailed_description, i.brand_id AS i__brand_id, i.model AS i__model, i.created_at AS i__created_at, i.updated_at AS i__updated_at, c.id AS c__id, c.code AS c__code, c.parent_id AS c__parent_id, c.property_id AS c__property_id, c.name AS c__name, c.bonus AS c__bonus, c.image AS c__image, c.path AS c__path, c.spath AS c__spath, c.is_published AS c__is_published, c.pos AS c__pos, c.img AS c__img, p.id AS p__id, p.item_id AS p__item_id, p.type AS p__type, p.currency AS p__currency, p.value AS p__value, p.value_old AS p__value_old, p.date AS p__date, i2.id AS i2__id, i2.item_id AS i2__item_id, i2.term AS i2__term FROM item i INNER JOIN category c ON i.category_id = c.id INNER JOIN price p ON i.id = p.item_id INNER JOIN item_day i2 ON i.id = i2.item_id WHERE (i.is_published = 1 AND i.image IS NOT NULL)id code category_id page_id name bonus action new top order image is_published pos detailed_description brand_id model created_at updated_at
Produsul zilei
Aparat pentru cafea KRUPS KP 1009
Aparat pentru cafea KRUPS KP 1009
Produs pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Notebook APPLE MD711ZP/A

Procesor ADX280OCK23GM

Masina de spalat DELFA DWM-47800SW

Produse promoţionale
Setul cu cască Bluetooth Plantronics ML18/R
Setul cu cască Bluetooth Plantronics ML18/R
Topul vânzărilor
Pahare de vin BOHEMIA 05900
Pahare de vin BOHEMIA 05900
Nou
USB Flash drive TRANSCEND JetFlash 820 16 GB
USB Flash drive TRANSCEND JetFlash 820 16 GB