Русский Romana
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Catalog

Tableta grafica WACOM CTH-680S-N
Web cod: 96334

Tableta grafica WACOM CTH-680S-N

preţ: 5 368.00 MDL
În credit: 666 MDL(pe luna)
Webmoney: 280.06 WMZ
Nu este în stoc
Proiectat pentru creativitate - te exprimi, în mod natural.
Intuos Pen & Touch Medium vrei sa faci din lumea ta, un loc mai creativ? Vrei să experimentezi intr-un un mod de lucru mai expresiv, mai intuitiv cu calculatorul?

Sau iubesti lumea colorată a benziilor desenate si vrei sa-ti creezi propriile personaje? Nici una din acestea nu este o problemă in exprimarea creativitatii cu Wacom Intuos. Datorită combinatiei inovatoare de stilou sensibil la presiune si multi-touch, capacităti inglobate într-un singur dispozitiv inteligent, acum este mai usor ca niciodată pentru tine sa-ti duci creativitatea, desenul, pictura sau editare de fotografii la nivelul următor.

Inteligent și convenabil - doar va conectați și creati.
Intuos Pen & Touch Medium, distractie din primul moment. Cu un simt familiar al stiloului Intuos în mână, puteți edita fotografii și creea o opera de arta, schita, desena si colora in format digital cu un confort natural, avand precizia si senzația naturala de pensula și creion. Suprafata multi-touch vă permite să mariti, derulați și sa navigati pe tableta, folosind gesturi intuitive. Pentru a completa experiența de creație, Intuos detectează software-ul utilizat și oferă comenzi rapide, optime prin cele patru ExpressKeys personalizate ™ .
Caracteristici generale Tableta grafica WACOM CTH-680S-N
Tipul Tableta grafica
USB interfata exista
Parametre generale
Producător WACOM
Model CTH-680S-N
Garantie 12 luni
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre Tableta grafica WACOM CTH-680S-N