Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

În prezent cosul este gol
HD Camera video SAMSUNG HMX-F90BP/XER Black
Web cod: 58093

HD Camera video SAMSUNG HMX-F90BP/XER Black

preţ: 2 513.00 MDL
În credit: 255.00 MDL(в месяц)
Webmoney: 200.62 WMZ




Descriere























Camera foto Samsung F90 va schimba modul in care retraiti si partajati amintirile. Ajungeti incredibil de aproape de actiune de la distanta cu zoomul optic de 52X si surprindeti imagini realiste cu inregistrarea HD. Deoarece aceste capodopere vor fi prea bune pentru a le pastra numai pentru dvs., butonul de partajare cu o singura atingere, care va economiseste timpul, va simplifica incarcarea videoclipurilor pe YouTube. Alte functii inovatoare includ Smart Background Music, pentru imbunatatirea atmosferei filmelor dvs. si My Clip, care va ajuta sa regasiti instantaneu scenele preferate.
 
 

Zoom incredibil pentru detalii incredibile



Zoom optic de 52x (70x Intelli-Zoom)
stim ca un obiectiv cu zoom optic puternic este o caracteristica de importanta critica pentru orice camera video si, de aceea, camera Samsung CAMCORDER este dotata cu un obiectiv de 70x Intelli-Zoom (obiectiv cu zoom optic de 52x). Va aduce oricat de aproape de actiune aveti nevoie si se asigura ca fiecare imagine este la fel de clara si de precisa pe cat va amintiti. Pentru a crea o rata mai mare de zoom, am utilizat pixeli suplimentari de la senzorul de imagine la zoomul optic existent.

 
 

Filmati imagini de claritatea cristalului cu inregistrarea video HD



inregistrare HD (1.280 x 720 30p)
Experimentati aceeasi claritate, bogatie si vibratie pe care le simtiti cand urmariti filme de inalta definitie, cu propriile dvs. filme. Inregistrarea HD la 1.280 x 720 30p ofera o rezolutie de 2,5 ori mai buna decat definitia standard conventionala a camerelor video. Filmarile efectuate la 30 de cadre pe secunda va vor oferi o prezentare cinematografica, in special in momentul in care le redati pe ecranul de mari dimensiuni HDTV sau pe monitorul desktop HD.

 

Incarcare mai simpla si mai rapida pe YouTube



Buton de partajare cu o singura atingere
Primi pasi ai unui copil. O bunica stingand lumanarile la cea de-a 90-a aniversare. Delfini care sar din ocean. impartasiti bucuria cu restul lumii, cu ajutorul incarcarilor cu o singura atingere pe YouTube. Dupa ce ati surprins momentele care trebuie neaparat partajate, conectati pur si simplu camera video la un PC, selectati fisierele si apasati pe butonul de partajare cu o singura atingere, pentru a incarca rapid videoclipurile pe YouTube.

   

 


































 Marcati scenele favorite    Nuante mai naturale in toate imaginile
     

My Clip



Redati momentele preferate ale unei nopti petrecute cu prietenii sau ale unei excursii prin padure, fara a mai pierde timpul cu derularea rapida inainte sau inapoi. Functia My Clip va permite sa etichetati orice scena din filmul dvs., pentru a putea retrai instantaneu cele mai hilare secvente sau cele mai uluitoare privelisti, de cate ori doriti, fara nicio editare suplimentara.

 

 Culori naturale cu CMOS



Indiferent daca este vorba despre verdele luxuriant al unei gradini, nuantele de albastru ale oceanului sau tonurile de rosu ale rochiei pentru petrecere, surprindeti cu acuratete multiplele culori ale vietii. CAMCORDER este echipata cu un senzor CMOS, care filtreaza lumina in elemente separate de rosu, verde si albastru, pentru o reproducere a culorilor mai bogata, mai adanca si cu un aspect mai natural decat oricare alta efectuata cu un senzor CCD. Va veti bucura, de asemenea, de imagini mai clare, fara dungi verticale.

   
Conferiti emotie filmelor dvs. de familie    Faceti o pauza de actiune
     

Smart BGM II



Adaugati o nota profesionista filmelor dvs. cu Smart BGM II (cu My Music). Selectati una din cele patru piese preinregistrate pentru a adauga coloana sonora filmelor dvs. Sau importati melodii din biblioteca muzicala a PC-ului dvs. utilizand Intelli-Studio de la Samsung. Iar daca in scena exista discutii, acestea nu vor fi perturbate de muzica. Smart BGM II scade automat volumul muzicii, astfel incat sa puteti auzi intotdeauna ceea ce se vorbeste.

 

 Pauza de inregistrare



Cand filmati un videoclip lung, cum ar fi un meci de fotbal sau piesa de teatru in care joaca copilul, veti dori probabil sa faceti o pauza pentru intreruperile mai lungi. Cu caracteristica Pauza de inregistrare a camerei Samsung CAMCORDER, puteti pune inregistrarea pe pauza si puteti sa reluati exact din acelasi loc, fara a crea un fisier nou. Astfel, lucrati cu un singur fisier si nu este necesara o imbinare a fisierelor la editarea, trimiterea sau transferul lor.

     


















 

Inregistrarea timpului scurs



Functia inregistrarea timpului scurs este amuzanta si usor de utilizat. Realizand cadre statice la intervale prestabilite de timp si punandu-le apoi in ordinea secventelor, camera Samsung CAMCORDER poate crea un fisier video care condenseaza ore de inregistrare, precum un apus sau un rasarit de soare, in cateva minute de vizionare.


 F1.8



Camera Samsung CAMCORDER este echipata cu obiectivul F1.8, care asigura o calitate video inalta, chiar in conditii de iluminare redusa. Indiferent daca filmati la o cina intima la lumina lumanarilor intr-un restaurant sau un apus de soare, obiectivul cu apertura mare va capta de fiecare data imagini de claritatea cristalului.

 
 

HDMI



Aveti nevoie doar de un cablu HDMI pentru a conecta camera foto / video direct la televizor, la computer sau la playerul DVD. Cu ajutorul camerei foto / video, realizarea unor videoclipuri de calitate profesionista este la fel de usoara ca si partajarea acestora.


Incarcare prin USB



Conectati pur si simplu camera Samsung CAMCORDER la portul USB al PC-ului, porniti PC-ul si camera video va incepe sa se incarce. Aceasta caracteristica inteligenta va ofera libertatea de a fotografia, trimite si reincarca de aproape oriunde.

   

Ecran LCD de 2,7 inchi (67,5 mm)



Cu ajutorul ecranului lat LCD de 2,7 inchi (67,5 mm), puteti vedea toate elementele din cadru, chiar daca sunteti alaturi de camera video. Ecranul LCD dispune de un unghi larg de vizualizare, care permite sa vedeti clar imaginile de pe ecran cand filmati, chiar daca va uitati dintr-o parte, de deasupra sau de dedesubt.

Parametre generale
Producător SAMSUNG
Model HMX-F90BP/XER Black
Garantie 12 luni
Caracteristici generale
Suport card de memorie SD, SDHC, SDXC
Media Type reinscriptibile memorie (Flash)
Mod ecran lat video есть
Distanţa focală 2.1 - 109.2 мм
Zoom optic / digital 52x / 130x
Foto regim есть
Rezoluţie maximă de fotografie 1696x954 пикс
Minim de iluminare 15 lux
Numar de matrice 1
Inregistrare pe cardul de memorie есть
Stabilizator de imagine electric
Dimensiunea fizică a matricei 1/3.2"
Matrice 5 Мпикс
Rezoluţie video maximă 1280x720
Format de inregistrare 576p, 720p
Suport pentru video high-definition (HD) есть
Greutatea 268 г
Rata maximă de frame când fotografiaţi HD-Video 25 кадров/с при разрешении 1280x720
Mod ecran lat foto есть
Diafragmă F1.8 - F4.9
Suplimentar
Caracteristici suplimentare record in H.264
Dimensiuni (LxIxA) 119x56x54 мм
Interfete
Interfeţe AV-out, HDMI-out, USB, interfata
Functionalitate
Balanta alb Auto, Preset, instalarea manuala
Focusare
Manual Focus есть
Vizor si ecran LCD
Vizor нет
Ecran LCD есть (2.7", 230 пикс.)
Matrice
Matrix tip CMOS
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

  • Produse conexe
Produs pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
HD Camera video SAMSUNG HMX-F90BP/XER Black

Produse promoţionale
Mașină de tocat carne ZIMMER ZM-509
Mașină de tocat carne ZIMMER ZM-509
Topul vânzărilor
Acumulatoare ENERGENIE EG-BA-103
Acumulatoare ENERGENIE EG-BA-103
New
USB Flash drive ADATA Elite UE700, black
USB Flash drive ADATA Elite UE700, black