Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

În prezent cosul este gol
Aparat digital de fotografiat SAMSUNG GC100 Galaxy Camera White
Web cod: 56421

Aparat digital de fotografiat SAMSUNG GC100 Galaxy Camera White

preţ: 7 887.00 MDL
În credit: 801.00 MDL(в месяц)
Webmoney: 637.43 WMZ





Conectivitate fără întreruperi (3G / 4G şi Wi-Fi)





Rămâneţi conectat oriunde
Lăsaţi-vă laptopul acasă şi economisiţi spaţiu în bagaj. Camera foto GALAXY Camera este singurul aparat de fotografiat cu adevărat conectat din lume. Vă puteţi conecta, puteţi încărca, distribui şi chiar posta pe mediile sociale favorite, toate acestea direct de la camera foto. Aşadar, data viitoare când mergeţi în vacanţă şi doriţi să trimiteţi instantaneu celor de acasă amintirile, camera foto GALAXY Camera este unicul obiect de care aveţi nevoie.









Încărcare automatăFaceţi o copie de rezervă a fotografiilor în cloud, 
în mod automat



Funcţia comodă Încărcare automată a camerei foto GALAXY Camera vă salvează preţioasele fotografii de familie în cloud, chiar în secunda în care le realizaţi. Spuneţi-i unde să focalizeze şi fotografiaţi pur şi simplu. Camera foto GALAXY Camera şi sistemul cloud vor prelua sarcina din acest punct.

* Această funcţie va fi disponibilă ulterior.









Distribuiţi fotografiaFotografiaţi şi distribuiţi în timp real



Vă amintiţi de acele fotografii de grup plictisitoare care durează enorm pentru că fiecare vrea să îşi aducă propria cameră foto? Le puteţi uita, deoarece acum puteţi distribui fotografiile chiar în timp ce le faceţi, cu ajutorul funcţiei Distribuiţi fotografia. Puteţi partaja fotografiile cu până la 5 dispozitive echipate cu Wi-Fi Direct aflate în raza de acoperire. Funcţionează perfect.









Modul inteligentCea mai simplă modalitate de a fotografia ca un profesionist



Nu mai fiţi invidioşi pe camerele foto de mari dimensiuni ale profesioniştilor şi începeţi să faceţi fotografii excepţionale. Cum ar fi urmele perfecte de lumină noaptea, într-o intersecţie aglomerată cu multe faruri de maşini. Sau captaţi instantaneu o scenă desfăşurată cu mare viteză, cu ajutorul funcţiei Stop cadru. O atingere rapidă a Modului inteligent şi sunteţi pregătiţi de o varietate de moduri speciale. Este suficient să îl alegeţi pe cel dorit şi să realizaţi fotografia perfectă.









Zoom super lung de 21xSurprindeţi momente de la distanţă cu claritate şi realism



Păstraţi zoomul digital pentru editarea ulterioară. Zoomul super lung de 21x al camerei foto GALAXY Camera este 100% optic şi vă ajută să ajungeţi cât mai aproape posibil de subiectul dvs., menţinând aceeaşi imagine clară şi precisă pe care o vedeţi când subiecţii sunt mai aproape de camera foto.









Filmare cu încetinitorulUneori, mai lent înseamnă mai bine



În loc să redaţi cu încetinitorul, înregistraţi de la început în acest mod, prin Filmare cu încetinitorul. Vă puteţi capta amintirile preţioase la uimitoarea viteză de 120 de cadre pe secundă şi rezoluţia de 768 x 512, pentru ca apoi să redaţi cu încetinitorul un videoclip magic, limpede precum cristalul, pentru ca amintirile dvs. să devină cu adevărat nemuritoare.









Android 4.1 Jelly Bean™Android 4.1 Jelly Bean™. Amuzaţi-vă mai mult când fotografiaţi.



Faceţi fotografii mai bune şi distraţi-vă mai mult cu camera foto GALAXY Camera şi cu puternicul Android 4.1 Jelly Bean™, cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android. Jelly Bean vă ajută să faceţi mai mult decât fotografii care îţi taie respiraţia. Accesaţi lumea aplicaţiilor Android pentru a vă bucura într-adevăr şi a vă personaliza imaginile şi obţineţi mai multe aplicaţii extraordinare de la Photo Category de pe S Suggest De asemenea, puteţi stoca fotografiile instantaneu online, le puteţi distribui pe reţelele sociale cu mai multă uşurinţă, puteţi rămâne în contact cu prietenii şi cu familia, puteţi naviga pe internet, vă puteţi sincroniza dispozitivele... iar enumerarea poate continua.







Afişaj tactil HD Super Clear de 4,8 inchi (121,2 mm)





Delectaţi-vă imediat cu fotografiile pe un ecran mare



Acum nu mai trebuie să aşteptaţi până ajungeţi acasă pentru a revedea şi edita fotografiile. Afişajul tactil HD Super Clear de 4,8 inchi (121,2 mm) al camerei foto GALAXY Camera reprezintă exact ceea ce ar trebui să fie ecranul unei camere foto, cu o claritate extraordinară de 308 de pixeli pe inch şi o gamă completă de culori superbe. Cu ajutorul tehnologiei White Magic, puteţi chiar să dublaţi luminozitatea fără a vă face probleme despre consumul bateriei. Şi de ce să nu vizionaţi filmele dvs. HD la raportul de aur 16:9? Perfect.





Design minimalist organic





Clasic, perfect, natural.



Designul dă tonul iar dvs. realizaţi fotografiile. Frumuseţea clasică a designului minimalist organic al camerei foto GALAXY Camera vă ajută să realizaţi fotografii mai bune, deoarece pe curbele elegante ale camerei toate controalele importante sunt situate în mod ergonomic la locul potrivit: la îndemâna dvs. Inspirat de la natură, designul moşteneşte linia Seriei Samsung GALAXY, apreciată la nivel mondial.









Voice ControlNu fiţi timid. Vorbiţi cu camera foto



Camera foto GALAXY Camera ştie mai mult decât să facă fotografii superbe. Ştie şi să asculte foarte, foarte bine. Recepţionând exact ceea ce spuneţi, camera foto Galaxy Camera poate să execute comenzile dvs. Aşadar, nu fiţi timid, spuneţi-i să mărească sau să micşoreze zoomul, să regleze temporizatorul şi să facă fotografia când sunteţi pregătit. Iar când sunteţi în galeria de imagini, spuneţi-i să rotească, să şteargă şi chiar să partajeze fotografii. Da, chiar este atât de inteligentă.







Smart Content Manager





Cea mai inteligentă modalitate de a edita şi organiza fotografiile



Cine nu şi-ar dori să scape de sarcina greoaie de a gestiona tot conţinutul creat? Aplicaţia Smart Content Manager de pe camera foto GALAXY Camera realizează această sarcină pentru dvs. în mod inteligent, creând foldere, punând etichete pe figuri şi multe altele. Puteţi chiar să vă bucuraţi privind fotografiile în diverse moduri, pornind de la vizionarea cronologică până la cea unică, de tip revistă. Este inclusă şi aplicaţia Photo Wizard, care oferă o uluitoare serie de funcţii puternice de editare direct din aparat, care vă permit să editaţi cu uşurinţă, la nivel profesional, din mers.





Cel mai bun portret





Derulaţi înapoi instantaneu până la momentul fotografiei perfecte



Aţi ratat? Datorită funcţiei Cel mai bun portret, aşa ceva nu se va mai întâmpla. Utilizaţi această funcţie pentru a călători înapoi în timp, după ce aţi realizat o fotografie, pentru a înlocui figurile cu cele din momentul perfect. Utilizaţi-o pentru a pune ochii deschişi, pentru a înlocui un zâmbet sau pentru a găsi expresia perfectă. Datorită combinaţiei de instantanee cu viteză fulgerătoare şi a recunoaşterii figurilor, trebuie doar să atingeţi o figură care se uită în partea cealaltă şi să atingeţi din nou pentru a o înlocui cu o expresie a figurii surprinsă cu câteva momente înaintea fotografiei actuale. Este între-adevăr o magie.


  • Produse conexe
Parametre generale
Producător SAMSUNG
Model GC100 Galaxy Camera White
Garantie 12 luni
Caracteristici generale
Dimensiune 129x71x19 мм
Sistema operativă есть
Rezoluţie maximă 4608 x 3456
Greutatea 305 г, с элементами питания
Rata maximă de frame când fotografiaţi HD-Video 50/60 кадров/с при разрешении 1280x720, 25/30 кадров/с при разрешении 1920x1080
Rezoluţie maximă clipuri 1920x1080
Codecuri video MPEG4
Full Frame Rate video 120 кадров/с
Formate de imagine JPEG
Numarul total de pixeli 17 млн
Macrofilmare есть
Minimala distanţă de focalizare 0.1m
Tip LCD ecran senzor
Diafragmă F2.8 - F5.9
Zoom optic 20.90x
Distanta focala (echivalent 35 mm) 23 - 480.70 мм
Stabilizator de imagine (fotografie) оптический
Fata есть
Data de începere a vânzărilor 2012-11-16
Mod de filmat in serie есть
Gestionarea
Timer este
Suplimentar
Caracteristici suplimentare крепление для штатива, GPS
Informatie suplimentara 4G
Interfete
Interfeţe USB, видео, HDMI, аудио, Wi-Fi
Alimentare
Capacitatea bateriei 1650 мА*ч
Număr de baterii 1
Baterie Format proprii
Functionalitate
Bliţ встроенная, до 6.20 м, подавление эффекта красных глаз
Balanta alb instalare automata, manual, din lista de
Inregistrare video si audio
Inregistrarea sunetului есть
Înregistrarea video есть
Memorie si interfete
Card de memorie micro SD, micro SDHC
Expunere
Contorizare multizone, de centru-ponderat, spot
Prelucrarea automata a expunerii Shutter-Priority, Prioritate diafragma
Extract 16 - 1/2000 s
Compensare + / - 2 EV in 1 / 3 pasi
Setarea Manual de viteza declanşatorului şi diafragma есть
Focusare
Manual Focus есть
AF Illuminator есть
Vizor si ecran LCD
Vizor nu exista
Ecran LCD 921600 точек, 4.80 дюйма
Matrice
Numărul de pixeli eficace 16.3 млн
Mărime fizică 1/2.3"
Sensibilitate 100 - 3200 ISO, Auto ISO
Matrix tip BSI CMOS
Crop Factor 5.62
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

  • Produse conexe
  • Produse conexe
  • Produse conexe
конкурс
Produs pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Aparat digital de fotografiat SAMSUNG GC100 Galaxy Camera White

Produse promoţionale
Difuzoare PIONEER TS-A6913i
Difuzoare PIONEER TS-A6913i
Topul vânzărilor
Acumulatoare ENERGENIE EG-BA-103
Acumulatoare ENERGENIE EG-BA-103
New
USB Flash drive ADATA Elite UE700, black
USB Flash drive ADATA Elite UE700, black