Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
MDL
USD
EUR
На данный момент корзина пуста
Flash CANON 270 EX II
Web cod: 50743

Flash CANON 270 EX II

preţ: 2 750.00 MDL
Webmoney: 238.29 WMZ
Canon Speedlite EX 270 II - unul dintre cele mai compacte se aprinde intermitent. Din aceasta cauza, este foarte potrivit pentru utilizarea în deplasare, precum și de iluminare suplimentară pentru fotografi cu experiență. Este special conceput pentru camerele EOS 600D EOS 1100D și, dar este compatibil cu toate camerele SLR producător.

Contrar credintei populare despre flash-uri low compacte de putere, Canon Speedlite 270 EX II are o capacitate mare și are un număr ghid de 27 de metri în cap pivotant, nivele reglabile de iluminare și de capacitatea de a mări completa lumini strălucitoare, de cotitură compact flash intr-un model cu adevarat functional.

Printre alte avantaje demne de notat reîncărcare rapidă și funcționarea silențioasă absolut, făcând acest model potrivit pentru reportaj și fotografie portret.

Un alt avantaj al Canon Speedlite EX 270 II - capacitatea de a lucra fără fir ca blitz slave de la distanță. Pentru mai multe flash-funcțională a dat, de asemenea, posibilitatea de a telecomenzii de închidere EOS. Proprietarul poate clipi prin stabilirea unui iluminat de timp și încadrarea, activa declanșatorul întârzia fără fir 2 secunde, iar apoi mutați blițul în orice parte a scenei, făcând imaginea în timp ce blițul este activat și declanșare. Acest lucru va ajuta pentru a face un adevarat fotografii creative și interesante.
Parametre generale
Producator CANON
Model 270 EX II
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Tовары для сравнения

Нет товаров для сравнения

Produse promoţionale

Umidificator ultrasonic VITEK VT-1761
Umidificator ultrasonic VITEK VT-1761

Topul vânzărilor

MAESTRO Standart A4
MAESTRO Standart A4

New

Hota HANSA OKC 6462 W
Hota HANSA OKC 6462 W

Noutăţi