Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Заказы по телефону: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 9:00-14:00. Заказы через сайт: 24/24
MDL
USD
EUR
На данный момент корзина пуста
Control de la distanță LOGITECH Harmony 700
Web cod: 49671

Control de la distanță LOGITECH Harmony 700

preţ: 1 413.00 MDL
Webmoney: 120.14 WMZ
Logitech Harmony 700 Telecomanda vă permite să apelați funcțiile utilizate cel mai frecvent prin apăsarea unui singur buton, care simplifică foarte mult managementul de divertisment. În loc de secvențe complexe de comenzi și de meniu este destul de o listă lungă de o configurare rapidă, atunci aveți posibilitatea să selectați pur și simplu acțiunea dorită (de exemplu, "previzualizare DVD») - și Logitech Harmony 700 telecomanda va face tot ce este necesar.

Ecran LCD color vă permite să căutați rapid în jurul valorii de opțiunile disponibile. Fanii ma uit la TV Canalul va fi placut surprins de confort - ecranul afișează pictograme de canale favorite, astfel încât să puteți comuta rapid la echipamentul potrivit, la simpla apăsare a unui buton - pentru a intra sau aminteste-ti numarul canalului nu este necesară.



Harmony 700 vine cu baterii AA-, permițându nu-l reîncărcați pentru o lungă perioadă de timp, de până la câteva săptămâni. În cazul în care este necesară reîncărcarea, conectați doar la distanță la adaptorul de alimentare și lăsați-l să se încarce. Nu aveți nevoie să caute urgent pentru baterii noi atunci când timpul show-ul tău preferat.

Harmony 700 dispune de o configuratie usor intuitiv, nu trebuie să introduceți codurile. În schimb, vă conectați noul Logitech la distanță pentru PC sau Mac, deschideți site-ul web și descărca software-ul pentru consola. Vi se va cere să introduceți numele și numărul de componente sistem de divertisment de modele - orice altceva software-ul Logitech Harmony se face. De la Betamax la Blu-Ray - puteți fi sigur că telecomanda Logitech Harmony 700 va sprijini practic orice dispozitive electronice de acasă cu telecomenzi IR. Baza de date on-line include date despre mai mult de 250.000 de unități, și este actualizată zilnic. Consola va fi capabil de a nu lucra doar cu tehnologia existentă, dar și cu acele dispozitive pe care le cumpara din viitor
Parametre generale
Producător LOGITECH
Garantie 24 месяца
Model Harmony 700
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Tовары для сравнения

Нет товаров для сравнения

Просмотренные товары

Control de la distanță LOGITECH Harmony 700

Patch cord GEMBIRD PP6-7.5M

Gateway de voce D-LINK DVG-G5402SP

IP-Phone CISCO SPA500S

Husa CASE LOGIC VNA210M

Produse promoţionale

USB Flash drive TRANSCEND 300 4GB Black/Green
USB Flash drive TRANSCEND 300 4GB Black/Green

Topul vânzărilor

Baterii MAXELL Zinc R6/AA Pack 4
Baterii MAXELL Zinc R6/AA Pack 4

New

Farfurie adîncă LUMINARC CARINE BLANC E0842
Farfurie adîncă LUMINARC CARINE BLANC E0842

Noutăţi