Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
MDL
USD
EUR
На данный момент корзина пуста
Căşti SENNHEISER IE6
Web cod: 41202

Căşti SENNHEISER IE6

preţ: 1 492.00 MDL
Webmoney: 126.46 WMZ
Descriere:
Caz este realizat in intregime din plastic. Parte genial este, în opinia mea, este prea mult spațiu pe partea din față și se uită fără gust.


Căști au un design acustic deschisă, există patru suficient de mare fereastra-reflex.



Din aceasta cauza izolației este extrem de slabă - pentru stradă și de autobuz este destul de bun pentru metrou, aș recomanda să folosiți alte căști.

Plantare pot BTE numai, sârmă moale si lumina. Înlocuiți nu, cu toate acestea, să fie manipulate cu grijă, este puțin probabil să vină în stare proastă. L-în formă de ștecher, sârmă are un slider pentru fixarea suplimentară. Efectul Mic este absent.


Cască stânga destul de ușor să se distingă de la dreapta - pe partea din spate a cazului are literele L și R, în plus față de punctul de cască stânga relief pentru a identifica prin atingere.


Dimensiunea standard de sunet, se potrivesc duza de mai plug-in casti.

Datorită designului său excelent și dimensiunile miniaturale, IE6 este aproape potrivi în întregime pe ureche, și nu iasa in afara dincolo de ea.

Suna
Casti încălzit aproximativ 100 de ore, apoi un test subiectiv a fost realizat în colaborare cu Hifiman player-HM-801. EQ este dezactivat, instrumentul principal - un set de înregistrări într-un test in format fără pierderi Prime CD1.


Ascultat, de asemenea, albume de diverși artiști pentru a testa capacitățile în materie de microdynamics scena căști - pentru a rafina rezultatele. În general, ca de obicei.

Sondare căști întuneric total, destul de detaliate, tri-dimensională, oarecum murdar.

Suma de frecvențe joase nu este excesiv, dar conținutul de informații de pe acest interval de frecvență este scăzut - în comparație cu prize tipice dinamice ale aceleiași serii CX-pas făcut - dar nu este atât de mare.


Uneori, sub vălul "academice" bas, foarte clar și moderată, apare este tipic de "dinamica" buzz.

Gama medie înregistrată mai bine. Voce sunet natural, aproape nici sibilance.

În general IE6, în opinia mea, ei suna datorită interesante explorarea midrange. Muzica interesant pentru a asculta, sunetul nu anvelopei.

Frecvențe ridicate sunt oarecum mut, care, cu toate acestea, nu dăunează mai mult la detalii. Acesta este un moment în care IE6 să depășească frații sale bugetare.

Chiar și pe o compoziție destul de complexe nu au vag "cereale", care utilizatorul va auzi casti gagurile ieftine. Da, există un sentiment de "mizerie", în sunet, dar nu toate muzica vor fi afectate.


Bad căștile și de atac, din cauza că în buna "unitate." Pentru partea superioară a Televiziune prin cablu Monster este încă departe, dar la "top-end", accesorii, cum ar fi Ultimate Ears triple.fi - și chiar mai mult, dar rezultatul este destul de acceptabil.

Ce zici de imaginea stereo, apoi IE6 plăcută surpriză. Destul de bine-scris "scena" este destul de largă, și, în plus, are o adâncime redusă. Aparent, un astfel de efect a fost posibil să se realizeze prin designul acustic deschis.

În cele din urmă, nu aș asculta deschis "grele" muzica de pe IE6. Din punct de vedere al fluxului emoțional în aceste căști îndeplinească în mod corespunzător orice gen muzical. Cred că acest lucru este din cauza unei bine-dezvoltată de clasă medie.
  • Характеристики
  • Изображения
Deosebiri
Caracteristici perne interschimbabile
Caracteristici generale
Tipul de casti dinamice
Tipul de căşti intra-aural (cu fir)
Conectare tip cu cablu
Tip de fixare montare pe ureche
Impedanţă 16 ohmi
Lungimea cablului 1.2m
Mufă pentru căşti mini jack 3.5 mm
Forma mufei căştilor In forma de L
Tip cablu simetric
Husă inclusă есть
Frecvenţă 10 - 18000 Hz
Greutatea 5 г
Parametre generale
Producator SENNHEISER
Garantie 24 luni
Model IE6
Matrice
Sensibilitate 115 дБ

Produse promoţionale

Notebook ACER Aspire E1-531-B822G50Mnks (NX.M12EU.006)
Notebook ACER Aspire E1-531-B822G50Mnks (NX.M12EU.006)

Topul vânzărilor

Baterii MAXELL LR03
Baterii MAXELL LR03

New

USB Flash drive SILICON POWER SP Touch T02 16GB Black
USB Flash drive SILICON POWER SP Touch T02 16GB Black

Noutăţi