Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

În prezent cosul este gol
Husa APPLE iPad Smart Dark Gray
Web cod: 49744

Husa APPLE iPad Smart Dark Gray

preţ: 877.00 MDL
În credit: 95.00 MDL(в месяц)
Webmoney: 70.02 WMZ
Cover iPad Smart este ceva mai mult decât un sac! Overlay proiectat cu iPad 2, și este perfect pentru el: un strat subțire, durabil, atașamentul său magnetic este ideal pentru gadget. Când deschideți capacul - 2 iPad-ul în mod automat trece din modul sleep. Coperta poate fi în două poziții sunt ideale pentru a citi sau vizionarea clipurilor video sau fotografii. Căptușeală microfibră va păstra puritatea și integritatea iPad-ul Apple 2.

Subțire, minimalist stil.
Un capac subțire, dar voinic inteligent protejează ecranul iPad-ul Apple a 2, cu un design grandios al panoului de aluminiu din spate. IPad-ul va arata ca iPad cu protecție ușor și grațios.

Magnetic Mount
Balamale din aluminiu, cu o montură magnetică în siguranță, fără probleme și consolida Cover iPad 2 Smart pe iPad-ul. La deschiderea clopot. Dormitul pe închidere.
Datorită unui senzor special deschiderea Smart Cover, iPad pornește magic, și atunci când aproape trece în modul repaus. Tastatură tavă.
Cover iPad Smart este convenabil pliat și transformat într-un stand convenabil pentru tastarea confortabilă. FaceTime și film stea.
Smart Cover este îndoit numai în locurile potrivite. Îndoiți-l în direcția opusă și locul în poziție verticală - poziția ideală pentru FaceTime, comunicare Skype, și clipuri video. Poliuretan de proiectare. Smart Cover vine in cinci culori vibrante. Din poliuretan, cu umplutură din poliuretan, care protejează ecranul împotriva zgârieturilor și chips-uri.
Parametre generale
Producător APPLE
Model iPad Smart Dark Gray
Garantie 0 luni
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

  • Produse conexe
Produs pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Husa APPLE iPad Smart Dark Gray

Smartphone SAMSUNG SM-C1010 Galaxy S4 Zoom Metallic Black

Protecție pentru ecran LUXA2 LHA0028

Produse promoţionale
Mașină de tocat carne ZIMMER ZM-509
Mașină de tocat carne ZIMMER ZM-509
Topul vânzărilor
Acumulatoare ENERGENIE EG-BA-103
Acumulatoare ENERGENIE EG-BA-103
New
USB Flash drive ADATA Elite UE700, black
USB Flash drive ADATA Elite UE700, black