Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Climatizor ELECTROLUX MONACO  DC INVERTER EACS/I-18HM/N3
Web cod: 89081

Climatizor ELECTROLUX MONACO DC INVERTER EACS/I-18HM/N3

preţ: 14 841.00 MDL
În credit: 1 508.00 MDL(pe luna)
Webmoney: 1 120.58 WMZ
В наличии
Modelul Monaco, diferit de funcționare silențioasă, fluxul de aer ultra-lungi și puternice, precum și cele mai înalte enerogoeffektivnostyu. Unul dintre principalele avantaje ale Monaco EACS/I-18 HM/N3 - funcționare silențioasă. Având în vedere caracteristicile de proiectare ale unității interioare și design inovator ruleaza extrem de linistita (22 dB). Aceasta este o cifră aproape fără precedent pentru sisteme split în această categorie. Acesta este motivul pentru o serie de Orlando este ideal pentru instalarea în dormitoare, mai ales în cazul în care familia are copii mici.
Model creează un mediu confortabil în timp record. Acest lucru a fost realizat prin utilizarea tehnologiei cvadripartit schimb de aer, asigurând o rată ridicată de răcire sau de încălzire, precum și o creștere a debitului de aer de până la 600 m ³ / h Unic în tehnologia sa de clasă cu lățime obloane duble 92mm asigură alimentarea cu aer ultra-lung - de până la 12 metri. Coborâți blind-urile, puteți direcționa fluxul orizontal pe o distanță lungă, prevenind aer rece de un om stând sub aparatul de aer conditionat.
Unul dispozitivului bonusuri frumos constă în capacitatea sa, nu numai la rapid rece, căldură sau ventila aerul din cameră, dar să-l scurgere, face față cu sarcina mai eficient decât mulți dintre colegii săi, precum și de hidratare chiar profesionale. Record de dezumidificare este de 1,5 l / h.
Aer conditionat Monaco Seria îndeplinesc cele mai recente standarde europene de eficiență energetică. Introducerea tehnologiei Super DC, precum și inteligent dispozitiv de control al compresorului Digital Motion a adus un nou nivel de SEER eficienței sezoniere = 5.6 (clasa "A +"). În modul standby, consumul de energie este de numai 0,8 W, ceea ce corespunde standardelor europene în 2013.
O altă caracteristică importantă a modelului, care pot să placă oamenilor, care sunt sensibile la temperaturi extreme. Monaco DC Inverter menține temperatura în cameră până la 0,5 ° C și nu este închisă, ceea ce reduce riscul de multe răceli.
În plus față de modurile de bază, modelul este echipat cu o varietate de funcții speciale. Când activați sistemul Turbo divizat va funcționa la capacitate maximă până când se ajunge la temperatura dorită. De asemenea, oferă mod automat, atunci când aparatul de aer conditionat numai măsoară temperatura în cameră și, pe baza acestei optează pentru răcire sau încălzire. Există, de asemenea, un mod de noapte, permițându-vă pentru a crea un microclimat confortabil pentru odihnă și somn.
De operare continuă a sistemului de auto-diagnosticare verifică automat de aer condiționat prin protejând-o de la influențele externe și pentru a asigura durabilitate de funcționare. Include control de la distanță în timp real, echipat cu butoane de funcții de blocare.
Toate sistemele divizate sunt echipate cu Electrolux sistem de filtrare multiplă, care constă din următoarele elemente:
Filtru ucigaș acarieni
Filtru de termite curăță aerul de particule de praf. În porii filtrului sunt reținute particule mici de 0,3 microni, inclusiv acarieni. Acarienii din praf pot provoca reacții alergice și chiar provoca un atac de astm. Aproximativ 70% din orășeanul petrece timp în interior, ceea ce creste riscul de astm in curs de dezvoltare, care sunt principala sursă de saprofite - particule de praf;
Catalizator filtru de formaldehidă-purificator
Filtrul catalitic curăță aerul de formaldehidă, care provoacă acumularea de interior "sindromul casei bolnave", și este o cauză majoră a dermatitei atopice, și cancer. Folosind acest filtru catalizator, de asemenea, îndepărtează eficient și alți compuși organici volatili nocivi având un miros neplăcut.
Fhotocatalyst filtru anti-bacterian
Procesul fotocatalitic antibacterian fotocatalizei filtru neutralizeaza eficient bacteriile cele mai cunoscute, precum și mirosurile neplăcute: de fum de tutun, mirosul de animale.
Biologică filtru anti-bacterian
Filtru antibacterian biologic conține enzime biologice speciale, cu proprietati antibacteriene mari. 99,9% sterilizează bacteriile si virusii. Enzime biologice forma o legătură cu bacterii și se dizolvă treptat membrana celulară, ceea ce duce la moartea lor.
Filtru de argint-ion
Filtru cu ioni de argint, neutralizează bacteriile sau reduce activitatea sa, întârzierea ei. Argint activă conținută în filtrul produce în mod constant mai multe ioni de creștere a eficienței de purificare a aerului de la bacterii.
Filtru catechin
Întârzieri filtru catechine particule nocive microscopice, ajută la prevenirea boli ale sistemului respirator. Ca parte a filtrului conține o componentă specială - catechine. Catechine (extract din frunze de arbore de ceai), este folosit în medicină pentru a combate virusii, bacteriile si alti agenti patogeni.
Design elegant, modern, un nivel record de zgomot redus și modurile de operare built-in - că diferențele dintre noi de aer conditionat Electrolux Monaco.
Caracteristici generale Climatizor ELECTROLUX MONACO DC INVERTER EACS/I-18HM/N3
Eficace zona 50 m2
Tipul sistem de perete split
Reglarea vitezei ventilatorului есть
Putere in regim de racire 5300 W
Putere in regim de incalzire 5800 W
Режим осушения есть
Maximă a fluxului de aer 13.33 куб. м/мин
Instalare și conectare de la 900 lei
Tipul conditionerului De perete
Parametre generale
Producător ELECTROLUX
Garantie 12 luni
Model MONACO DC INVERTER EACS/I-18HM/N3
Specificatii
Moduri de operare racire / incalzire
Suplimentar
Nivel de zgomot 35 dB
Gestionarea
Timer este
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre Climatizor ELECTROLUX MONACO DC INVERTER EACS/I-18HM/N3

Produsul zilei
Ceainic electric PHILIPS HD-4646/00
Ceainic electric PHILIPS HD-4646/00
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Climatizor ELECTROLUX MONACO  DC INVERTER EACS/I-18HM/N3

Suport pentru lumînare CRISA CR-6164

IMF HP M175nw

Conditioner LG G12VHT

Set cratita de sticla TERMAX TM - 1006

Boxe 2.0 (plastic) SVEN 230

Produse promoţionale
Setul cu căşti stereo SONY SBH-20
Setul cu căşti stereo SONY SBH-20
Topul vânzărilor
Baterii MAXELL LR06/AA Blister 4 Pcs
Baterii MAXELL LR06/AA Blister 4 Pcs
Nou
Baterii ANSMANN AA 2700mAh, Blister*4
Baterii ANSMANN AA 2700mAh, Blister*4