Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

În prezent cosul este gol
Climatizor ELECTROLUX EACS-12HS
Web cod: 18242

Climatizor ELECTROLUX EACS-12HS

preţ: 6 033.00 MDL
În credit: 613.00 MDL(pe luna)
Webmoney: 468.39 WMZ
В наличии




Modul automat


Sistemele  operează atit cu interventia umana , cit si deloc. Este responsabil pentru acest mod automat, în care instalația de aer condiționat menține automat temperatura setată. Este posibil pentru a porni / opri cronometrul prin setare.



Sistemul de aer conditionat LG S12PT

Dezumidificare


Aparatul de aer conditionat  ELECTROLUX nu permite ca locuinta dvs. sa ramana umeda si inabusitoare. Noul aparat de aer conditionat de la ELECTROLUX este cea mai buna alegere pentru indepartarea umiditatii excesive din mediul dvs. Sigur nu este nevoie sa goliti o galeata cu apa!

 

LED-DISPLAY


Contrast ridicat cu LED-display pe panoul frontal de un sistem split.

 



Funcția "Auto-Restart"


"Auto-Restart" permite sistemului de aer conditionat pornit in caz de o pană de curent î, sa revina in intervalul de temperatură același, menținerea aproape toți parametrii care au fost setati anterior.Această funcție protejează compresorul de daune, reducerea sau căderii de energie. Acesta este un factor foarte important în lipsa de cineva în cameră sau pe timp de noapte. Microprocesor neapărat "să ia în considerare" necesitatea pentru o întârziere de 3 minute la pornirea compresorului pentru a egaliza presiunea în circuitul de agent frigorific.



6 etape de filtrare


În mai multe etape Sistemul de filtrare este format din șase filtre combinate: filtru de praf acarianul curăță aerul de praf, catalitice - de compuși formaldehidă dăunătoare, filtru fotocatalitic antibacterian neutralizeaza eficient bacteriile cele mai cunoscute, mucegai, bacterii, virusuri și mirosuri, cum ar fi fumul de tigara si mirosul de animale. Filtrul biologic antibacterian elimină până la 99,9% din bacteriile si virusii. Se filtrează cu ioni de argint și filtrul de catechin, de asemenea, au efecte antibacteriene, reducând și mai mult activitatea de bacterii, precum și să contribuie la prevenirea bolilor respiratorii ale sistemy.Functia de curățare automată previne dezvoltarea bacteriilor în interiorul aparatului de aer condiționat.


BLUE FIN


Suprafețele  de căldură de aer conditionat au un strat special anti-coroziune de aluminiu. Aceasta le protejează împotriva coroziunii și poate prelungi semnificativ durata de viață a schimbătorului de căldură, fără a schimba performanțele sale.

 


Aer conditionat ELECTROLUX EACS-24 HS/N3

AUTO CLEAR


Funcție specială AUTO CLEAR (de curățare automată) ajuta la eliminarea mirosurilor neplăcute și previne formarea de mucegai. După oprirea ventilatorului de aer condiționat continuă să funcționeze până în momentul în schimbătorul de căldură este complet uscat. Astfel, se elimină umezeala, și vă puteți bucura de aer, fără mirosuri neplăcute. În modul Auto, aparatul de aer condiționat determină modul care să aleagă - răcire, încălzire și ventilație.Ai nevoie doar pentru a seta temperatura dorită, restul va face microprocesorul inovativ proiectat de Electrolux.

 


Aer conditionat LG S12PT


Timer 24 de ore


24 de ore programabil , on / off timer

 


Aer conditionat ELECTROLUX EACS-24 HS/N3

CLASA DE EFICIENȚĂ ENERGETICĂ "A"


Sisteme split de aer Electrolux sunt caracterizate de eficiență energetică ridicată (clasa "A"). Economii de energie atins în mare măsură prin utilizarea acestei tehnici în producția de freon R410A, care, în plus, este de ozon-prietenos.

Aer conditionat ELECTROLUX EACS-24 HS/N3


Modul Sleep Confort


Apăsând butonul "Sleep Mode" în mod automat programul de la instalația de aer condiționat de uz casnic este dezactivată, unitatea interioară de control al vitezei ventilatorului și reglează temperatura camerei, setarea pentru a crea cele mai favorabile condiții pentru somn

Отзывы о Climatizor ELECTROLUX EACS-12HS

Parametre generale
Producător ELECTROLUX
Garantie 12 luni
Model EACS-12HS
Caracteristici generale
Agent de racire R 410A
Eficace zona 30 кв. м
Tipul настенная сплит-система
Tipul carcasei Monobloc
Putere 3500/3800 W
Consum de energie 973/1005 W
Фильтры тонкой очистки воздуха nui
Reglarea vitezei ventilatorului este
Regime principale Racire / incalzire
Putere in regim de racire 3500 W
Putere in regim de incalzire 3800 W
Потребляемая мощность при обогреве 973 W
Потребляемая мощность при охлаждении 1005 W
Режим осушения este
Unitatea exterioară a unui sistem split 78.5x54x32 см
Sistemele de interior split - sistema sau con. mobile 79x26.5x17.7 см
Режим приточной вентиляции nui
Maximă a fluxului de aer 9.167 куб. м/мин
Lungimea maximă a comunicaţiilor 20 m
Fază o faza
Temperatura minimă pentru operarea de aer conditionat -7 °С
Instalare și conectare de la 890 lei
Regime suplimentare modul automat, esecurile auto-test
Telecomandă este
Instalarea blocului interior pe perete
On / Off Timer este
Specificatii
Moduri de operare racire / incalzire
Suplimentar
Alte functii si deosebiri Puteți regla direcția fluxului de aer, sistemul impotriva formarii de gheața, setari funcție de memorie
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Отзывы о Climatizor ELECTROLUX EACS-12HS

Отзывы о Climatizor ELECTROLUX EACS-12HS

Отзывы о Climatizor ELECTROLUX EACS-12HS

SELECT i.id AS i__id, i.code AS i__code, i.category_id AS i__category_id, i.page_id AS i__page_id, i.name AS i__name, i.bonus AS i__bonus, i.action AS i__action, i.new AS i__new, i.top AS i__top, i.order AS i__order, i.image AS i__image, i.is_published AS i__is_published, i.pos AS i__pos, i.detailed_description AS i__detailed_description, i.brand_id AS i__brand_id, i.model AS i__model, i.created_at AS i__created_at, i.updated_at AS i__updated_at, c.id AS c__id, c.code AS c__code, c.parent_id AS c__parent_id, c.property_id AS c__property_id, c.name AS c__name, c.bonus AS c__bonus, c.image AS c__image, c.path AS c__path, c.spath AS c__spath, c.is_published AS c__is_published, c.pos AS c__pos, c.img AS c__img, p.id AS p__id, p.item_id AS p__item_id, p.type AS p__type, p.currency AS p__currency, p.value AS p__value, p.value_old AS p__value_old, p.date AS p__date, i2.id AS i2__id, i2.item_id AS i2__item_id, i2.term AS i2__term FROM item i INNER JOIN category c ON i.category_id = c.id INNER JOIN price p ON i.id = p.item_id INNER JOIN item_day i2 ON i.id = i2.item_id WHERE (i.is_published = 1 AND i.image IS NOT NULL)id code category_id page_id name bonus action new top order image is_published pos detailed_description brand_id model created_at updated_at
Produsul zilei
Tablet PC SAMSUNG SM-T2100 Galaxy Tab 3 (7.0) White
Tablet PC SAMSUNG SM-T2100 Galaxy Tab 3 (7.0) White
Produs pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Climatizor ELECTROLUX EACS-12HS

LCD Televizor SAMSUNG UE32F5300AKXUA

USB Flash Drive SILICON POWER Touch 851 32GB, Silver

USB Flash Drive SILICON POWER LuxMini 720 32GB Blue

USB Flash drive TRANSCEND V85 16GB Stainless Steel

USB Flash drive TRANSCEND TS16GJF370

Produse promoţionale
Setul cu cască Bluetooth Plantronics ML18/R
Setul cu cască Bluetooth Plantronics ML18/R
Topul vânzărilor
Suvenir de cristal BOHEMIA 05168
Suvenir de cristal BOHEMIA 05168
Nou
USB Flash drive TRANSCEND JetFlash 820 8GB
USB Flash drive TRANSCEND JetFlash 820 8GB