Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

În prezent cosul este gol
Aparat de gatit pe aburi VITEK VT-4205
Web cod: 62762

Aparat de gatit pe aburi VITEK VT-4205

preţ: 2 151.00 MDL
În credit: 233.00 MDL(pe luna)
Webmoney: 164.08 WMZ
В наличии




Ce altceva poate visa o amantă moderne , nici despre Cratiță de calitate ? Un astfel de dispozitiv universal pentru gătit va fi o adevarata descoperire pentru tine în gătit . Prezentarea atenția Cratiță VITEK VT - 4205 BW , cu care voi găti o mulțime de alimentele preferate , ea nu se implică în procesul de gătit și de prăjire . Acest dispozitiv minune te prăjire legume și carne , coace prăjituri , de gătit și de prepararea hranei pentru un cuplu . El nu are egal !


Multe femei se pot lauda cu ceas Cratiță VITEK VT - 4205 BW . Unii oameni ca ea pentru ușurința de utilizare - și pune tocana uitat chițăi timer - amintit cina voila este gata ! Cineva ca proiectarea și simplitatea de utilizare - pentru acest Cratiță foarte ușor de întreținut , și este nevoie de locuri mici .


Deci , toate proprietățile , în vederea !


Touch panel de usor de " dialog " cu Cratiță


One-touch touchpad trebuie să specificați programul dorit , și să pregătească o capodoperă culinară sine multivarka !
 


FUNCTION " MULTIPOVAR " - CHEF în bucătărie


Cu funcția " Multipovar " Tu să pună în aplicare orice imaginație culinar , alege un timp și temperatură pentru gătit .
 


NEW CALITATE gustul mancarii strat ceramic coreean interiorul XPRIDE ceașcă


Cu acest strat va uita de ardere de mâncare ! Acesta va oferi siguranța locului de muncă și pentru a păstra gustul și calitatea alimentelor in timpul gatitului
 


3D HEAT : prepararea alimentelor , chiar și fără ardere


Acest efect vă permite să distribui uniform de căldură în timpul gătirii din cauza căldurii în partea de jos , laterale și capacul , pentru a evita PREA ÎNDELUNGAT și de a salva de produse toate elementele utile . Antena va excepțional de gustoase , de înaltă calitate, fierte și de ajutor !
 


14 moduri de gătit feluri de mâncare preferate


14 Mod auto va face gătit feluri de mâncare preferate extrem de ușor ! Pentru prepararea de terciuri , supe , carne , pește , produse de patiserie și mult mai mult trebuie doar să încărcați ingredientele necesare . Orice altceva se multivarka face !
 


Carte de bucate de pe 105 de rețete din CADOU


În carte cadou , veți găsi 105 rețete interesante alimente sănătoase și delicioase , care va descoperi talentul culinar și surprinde pe cei dragi din nou și din nou !
Inclus cu Cratiță VITEK VT - 4205 BW intră pan necesar pentru gatit cu abur , polonic , ceașcă de măsurare , spatula , manualul de instrucțiuni , carte de bucate ( o mană cerească pentru gospodine moderne ) , 5 cupe pentru a face iaurt , paleti să le și cordon . În ceea ce pentru cablul ... nu este foarte mult timp pentru a sucit și confuz în mod constant , și nu atât de scurt încât abia ajunge la priza . Totul cu moderatie !
Când porniți în rețeaua Cratiță afișare se aprinde albastru , aproape de lumina de neon . Probleme cu prima experienta de gătit în Cratiță VITEK VT - 4205 BW tu nu ar trebui să fie , datorită faptului că instrucțiunea de limbă rusă vopsite în detaliu .


În cartea de bucate , veți găsi 105 de moduri de a găti feluri de mâncare preferate și familiare din copilărie . În cazul în care unele dintre ele , veți fi gătit pentru prima dată , nu vă fie teamă să strice ceva , multivarka VITEK face totul pentru tine ! Mai multe rețete decât în carte pot fi găsite la Vitek marca .


În tigaie de gătit pentru un cuplu de ( foarte util în cazul în care casa are copii mici sau cele care necesită produse alimentare dietetice ), puteți găti legume , creveți ( în general orice fructe de mare ) , burgeri și raze Manta .


Pan de abur nu este foarte adâncă , dar poate deține o cantitate mică de legume sau de calcani , la o rată de 6-10 bucăți . Multivarka VITEK VT - 4205 BW echipat cu un mâner de transport comod si insertii de cauciuc pe picioarele din spate - se previne alunecarea cuptor miracol pe partea de sus .


Interiorul este un castron Cratiță detașabil cu un strat ceramic și scară în litri . Prin partea de sus trei - dimensional , laterale și căldură de jos poate să gătească chiar mese compus .

Отзывы о Aparat de gatit pe aburi VITEK VT-4205

Parametre generale
Producător VITEK
Garantie 12 luni
Model VT-4205
Caracteristici generale
Tipul multigatire
Volum 4 L
Putere 860 W
cas este
Максимальное время установки таймера 24 ч
Автоматических программ 14, включая: каша, крупа, тушение, приготовление на пару, жарка, йогурт
3D нагрев есть
Materialul obiectului masa plastica
Gestionare electrica
Отложенный старт есть
Menţinerea căldurii есть
Ручная регулировка температуры, времени приготовления
Deosebiri
Caracteristici выпекание хлеба
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Отзывы о Aparat de gatit pe aburi VITEK VT-4205

Отзывы о Aparat de gatit pe aburi VITEK VT-4205

Отзывы о Aparat de gatit pe aburi VITEK VT-4205

SELECT i.id AS i__id, i.code AS i__code, i.category_id AS i__category_id, i.page_id AS i__page_id, i.name AS i__name, i.bonus AS i__bonus, i.action AS i__action, i.new AS i__new, i.top AS i__top, i.order AS i__order, i.image AS i__image, i.is_published AS i__is_published, i.pos AS i__pos, i.sklon AS i__sklon, i.detailed_description AS i__detailed_description, i.brand_id AS i__brand_id, i.model AS i__model, i.created_at AS i__created_at, i.updated_at AS i__updated_at, c.id AS c__id, c.code AS c__code, c.parent_id AS c__parent_id, c.property_id AS c__property_id, c.name AS c__name, c.bonus AS c__bonus, c.image AS c__image, c.path AS c__path, c.spath AS c__spath, c.is_published AS c__is_published, c.pos AS c__pos, c.img AS c__img, p.id AS p__id, p.item_id AS p__item_id, p.type AS p__type, p.currency AS p__currency, p.value AS p__value, p.value_old AS p__value_old, p.date AS p__date, i2.id AS i2__id, i2.item_id AS i2__item_id, i2.term AS i2__term FROM item i INNER JOIN category c ON i.category_id = c.id INNER JOIN price p ON i.id = p.item_id INNER JOIN item_day i2 ON i.id = i2.item_id WHERE (i.is_published = 1 AND i.image IS NOT NULL)id code category_id page_id name bonus action new top order image is_published pos sklon detailed_description brand_id model created_at updated_at
Produsul zilei
Fier de călcat PHILIPS GC 2040/70
Fier de călcat PHILIPS GC 2040/70
Produs pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Aparat de gatit pe aburi VITEK VT-4205

Produse promoţionale
USB Flash drive TRANSCEND 350 8GB Glossy Black
USB Flash drive TRANSCEND 350 8GB Glossy Black
Topul vânzărilor
Pahare de vin BOHEMIA 05900
Pahare de vin BOHEMIA 05900
Nou
Sistem de boxe AKAI SS006A-305
Sistem de boxe AKAI SS006A-305