Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol

Aparat pentru cafea VITEK VT-1504
Web cod: 88719

Aparat pentru cafea VITEK VT-1504

preţ: 1 359.00 MDL
În credit: 147.00 MDL(pe luna)
Webmoney: 101.37 WMZ
В наличии

Caliciu băutură revigorantă este trezirea imperativ aproape fiecare dintre noi . Cafea pentru a deveni o băutură cu adevărat delicios , aromat si corpolent , nici factorii de decizie de cafea VITEK nu . Aparate elegante aduce coaja de la interior de orice bucătărie , și de înaltă performanță a dispozitivului și pregătirea promptă a plăcerea băutură .


Cafea VITEK - echipamente de nouă generație !


Cafea VITEK sunt oferite în catalogul intr-o mare varietate . Printre modelele putem alege ca factorii de decizie de cafea prin picurare , cu funcționalitate minim pentru confortul dumneavoastră , precum și modele care pot găti băuturi de cafea ralichnye - espresso , latte , cappuccino . Automate de cafea de înaltă calitate și fiabilitate completat operare intuitivă , întreținere ușoară și costuri optime .


Cele mai multe opțiuni disponibile, factorii de decizie de cafea VITEK - o picurare de cafea , permite de a controla procesul de fabricare a berii și tăria băuturii . În același timp, puteți alege combinate Mașini de cafea expresso cu capsule , care extind capabilitățile de utilizatori . În special reprezentanții roșcovă acestei tehnici permite prepararea cafelei cu lapte aromat , cu modele de capsulă poate varia arome și arome de cafea prin folosirea diferitelor capsule .


Tech VITEK prezentat într-un design elegant, care se va aprecia esteții . Insertii metalice încadrate de plastic negru arata mai elegant decât , ceea ce face fiecare model de cafea se potrivesc perfect in orice bucatarie moderna .


Cafea VITEK - echipament compact pentru fiecare utilizator .


Cafea VITEK diferă de mulți analogi dimensiunilor sale compacte , făcându-l ușor pentru a instala aparatul , chiar și într-un spațiu limitat și continuă să se bucure de un lucru confortabil ! Doar câteva clicuri , și revigorant , bea cafea aromată în fața ta deja .

Caracteristici generale Aparat pentru cafea VITEK VT-1504
Tipul espresso,gatire semi -automat
Putere 1050 W
Indicatie includerii este
Materialul obiectului masa plastica
Parametre generale
Producător VITEK
Model VT-1504
Garantie 12 luni
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre Aparat pentru cafea VITEK VT-1504

Produsul zilei
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Aparat pentru cafea VITEK VT-1504

Produse promoţionale
Shaker GIPFEL GP 6265
Shaker GIPFEL GP 6265
Topul vânzărilor
Baterii MAXELL LR03 4PK AAA shrink
Baterii MAXELL LR03 4PK AAA shrink
Nou
Baterii ANSMANN AA 2700mAh, Blister*4
Baterii ANSMANN AA 2700mAh, Blister*4