Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol
Yogurtnitsa VITEK VT-2600
Web cod: 89604

Yogurtnitsa VITEK VT-2600

preţ: 481.00 MDL
Webmoney: 36.59 WMZ
В наличии

Iaurt de casă - nu este o fantezie, dacă aveți de iaurt VT-2600 W. Compact și dispozitiv de încredere va încânta pe toți cei care iubesc desert lapte cu arome diferite. Ușor de utilizat pentru iaurt voi vota la prima sa utilizare. Folosind un timer, puteți găti un desert la momentul potrivit. O setare turn-off - nu așteptați până la sfârșitul dispozitivului. Dacă utilizați aceste opțiuni în același timp, puteți face orice treburile casnice și nu vă faceți griji cu privire la pregătirea de iaurt! Pentru iaurt nu supraîncălzi produsele lactate, care vă permite să salvați toate substante nutritive.


Bea ușor, gustos, și cel mai important sănătos de lapte ... iaurt - un produs care este recomandat să folosiți orice, de la mic la mare. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că Iaurt prezentate în magazinele noastre, naturalețea nu este diferit. De aceea, este logic să utilizeze instrumentele minunate ale VITEK - pentru iaurt VT-2600 și VT-2601, în care să se pregătească iaurt cu aditivi diferite este foarte simplu!


Astăzi, un număr mare de utilizări pentru iaurt, persoanele care au o dieta sanatoasa si un stil de viață sănătos, în general. Schimbul de această abordare, VITEK este compact sale pentru consumatori de iaurt cu caracteristici care vizează menținerea sănătății, care confirmă misiunea brand-ului: ". Folosind tehnologia avansata, vom crea echipamente fiabile pentru o nouă calitate a vieții clienților noștri"


Compact de iaurt cu 24 de consumul de energie W sunt prezentate în culorile alb și roz, și, desigur, se încadrează în interiorul orice bucatarie. Dispozitive dotate cu șase borcane de sticlă cu capac cu filet pentru prepararea și depozitarea de iaurt. Capacitate de fiecare borcan de 165 ml, care vă permite să obțineți șase pahare pline de produs util și gustos.


Aparate "inteligente" oferă, de asemenea, un temporizator convenabil cu lumina, care facilitează procesul de gătit: nu aveți nevoie să se gândească atunci când la rândul său, pentru iaurt - se va face tot ceea ce ea însăși! Timer Mai mult ajuta la reglarea consistență produs: Puteți selecta timpul de care aveți nevoie pentru a face iaurt mai dens sau lichid! Dispozitiv automat de închidere vă ajută să păstrați procesul de luare a iaurtului sub control și să știe când produsul este gata.

Caracteristici generale Yogurtnitsa VITEK VT-2600
Putere 24 W
Materialul obiectului masa plastica
Parametre generale
Producător VITEK
Model VT-2600
Garantie 12 luni
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristicile, aspectul și complectația la manageri. Caracteristicile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul Dvs. a fost trimis cu succes

Comentariile despre Yogurtnitsa VITEK VT-2600

Produsul zilei
Smartphone SONY Xperia E1 Black
Smartphone SONY Xperia E1 Black
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Yogurtnitsa VITEK VT-2600

Hard Disk WESTERN DIGITAL AV 320Gb (WD3200AVJS)

Cartus Green2 GN-C-24BK

Produse promoţionale
Setul cu căşti stereo SONY SBH-20
Setul cu căşti stereo SONY SBH-20
Topul vânzărilor
Baterii MAXELL LR06/AA Blister 4 Pcs
Baterii MAXELL LR06/AA Blister 4 Pcs
Nou
Baterii ANSMANN AA 2700mAh, Blister*4
Baterii ANSMANN AA 2700mAh, Blister*4