Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

În prezent cosul este gol
Masina de spalat SAMSUNG WF-C600WRW
Web cod: 61218

Masina de spalat SAMSUNG WF-C600WRW

preţ: 5 999.00 MDL
În credit: 609.00 MDL(в месяц)
Webmoney: 483.34 WMZ




Vă prezentăm o maşină de spălat care obţine mai mult de la detergentul dvs. de rufe: noua maşină de spălat Samsung cu tehnologia Eco Bubble. În interior se află un generator unic de bule care dizolvă detergentul complet şi apoi injectează aer, producând un strat de spumă bogată. Chiar şi la temperaturi mai scăzute, această spumă penetrează mai rapid în ţesături, curăţând la fel de eficient ca şi un ciclu de spălare cu apă caldă. Rezultatul? O curăţare delicată care economiseşte până la 70% energie.



  


Acum, puteţi spăla la fel de eficient în apă rece ca şi în apă caldă, cu ajutorul maşinii de spălat Samsung cu tehnologia Eco Bubble™. Economiseşte energie la fiecare spălare şi este o revoluţie în tehnologia de spălare prin modalitatea inteligenta de a ne oferi cele mai bune rezultate. Spălaţi la rece. Economisiţi energie.


Cum funcţionează sistemul Eco Bubble™?


Tehnologia revoluţionară Eco Bubble™ de la Samsung amestecă detergentul cu aer şi apă înainte de începerea ciclului de spălare, generând bule de spuma care pătrund în ţesături mai rapid decât detergentul concentrat. Spălaţi rufele la fel de eficient în apă rece ca şi în apă caldă, economisind energie.








Eliminaţi petele fără paşi suplimentari.



Există multe modalităţi de a vă murdări hainele. Şi doar o modalitate de a le curăţa oferită de Samsung. Funcţia de îndepărtare a petelor utilizează tehnologia Eco Bubble™ pentru o curăţare profundă, delicată şi eficientă a hainelor. Îndepărtează cele mai comune pete, precum cele de vin, de roşii, de sânge, de ciocolată şi de iarbă, precum şi pe cele mai puţin obişnuite. Printr-un ciclu extra de spălare cu bule şi folosind potenţialul crescut al detergentului prin procesul de dizolvare şi transformare in spumă, Samsung vă asigură rezultate excelente fără efort şi consum suplimentar.



Lăsaţi Diagnosticarea inteligentă să va informeze despre problemele maşinii şi să va ajute in remedierea lor.



Imaginaţi-vă că nu mai este necesar să chemaţi un reparator de câte ori aveţi o problemă, pentru că maşina de spălat v-a anunţat prima soluţia. Noua maşină de spălat Samsung este echipată cu funcţia inovatoare Diagnosticare inteligentă care detectează erorile într-un stadiu incipient şi oferă soluţii simple de remediere a problemelor prin utilizarea unui smartphone cu scanare cu LED-uri. Puteti oricând consulta si manualul de utilizare, dar Samsung vă pune la dispoziţie această soluţie pentru a putea corecta problema înainte de a deveni supărătoare.






Memo Ultimul Program


Dacă spălaţi mai multe încărcături, una după alta, fără modificarea setărilor, nu mai aveţi nevoie să reprogramaţi ciclul de fiecare dată. Funcţia Memo Ultimul Program stochează ultima setare utilizată, chiar dacă maşina de spălat a fost oprită. Este suficient să apăsaţi pe pornire şi să spălaţi o nouă încărcătură. Timpul economisit se va acumula rapid.






Diamond Drum


Forma elegantă a tamburului Diamond Drum oferă o performanţă de spălare puternică şi totodată delicată. Hainele se mişcă prin tamburul cu formă unică şi textură în formă de diamant, iar perforaţiile de mici dimensiuni pentru ieşirea apei previn blocarea ţesăturilor şi deteriorarea acestora. Obţineţi o tratare atentă a ţesăturilor cu rezultate de curăţare în profunzime.






Spălare rapidă


Chiar când sunteţi super ocupat, puteţi totuşi să vă faceţi timp pentru spălarea rufelor cu programul de Spălare rapidă. Este suficient să apăsaţi pe butonul 15’ Spălare rapidă şi să spălaţi o încărcătură completă în 15 minute. Modificaţi setarea temporizatorului , în funcţie de dimensiunile încărcăturii şi de programul dvs.

Parametre generale
Producător SAMSUNG
Garantie 3 ani
Model WF C600WRW
Caracteristici generale
Tip de sarcină frontala
Uscare nui
Capacitate maxima de incarcare a rufelor 6 kg.
Culoare alb
Instalarea отдельно стоящая, съемная крышка для встраивания
Ecran есть цифровой
Gestionare electronic (inteligent)
Demensiuni (LxAxIn) 60x45x85 cm
Suplimentar
Informatie suplimentara джинсы; керамический нагреватель, барабан Diamond
Caracteristici suplimentare alegerea temperaturii de spalare, semnal la sfarsitul programului
Material rezervor plastic
Timer de retinere a startului spalarii este
Programe
Programe speciale spalare tesaturi delicate, pentru a preveni sfaramarea, spalare haine pentru copii, super-clatire, Quick Wash, prespalare, program de dezinstalare
Program splalare lina este
Clasele de eficacitate si consumul de energie
Consum de apa la o spalare 48 l
Consum de energie electrica 0.17 kWh / kg
Clasa consumului de energie A+
Clasa eficienţei de stoarcere C
Clasa de eficienţă a spalarii A
Securitate
Protectie la surgerile de apa partiala (carcasul)
Protectie de la copii este
Controlul dezechilibrului exista
Controlul nivelului de spuma exista
Centrifugarea
Viteza maxima de centrifugare 1000 r/m
Excludere centrifugare este
Buton pentru reglarea vitezei de centrifugare este
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

  • Produse conexe
Produs pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Masina de spalat SAMSUNG WF-C600WRW

Masina de spalat SAMSUNG WF-8508NMW8

Masina de spalat INDESIT IWSC 5105 EU

Masina de spalat INDESIT IWSC 5085 EU

Masina de spalat INDESIT IWSB 5105 CIS

Masina de spalat ARISTON AQSL 85 U

Produse promoţionale
Cuptor cu microunde VITEK VT-1697
Cuptor cu microunde VITEK VT-1697
Topul vânzărilor
DVD Player LG DVX552
DVD Player LG DVX552
New
USB Flash drive ADATA UV100 red
USB Flash drive ADATA UV100 red