Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Заказы по телефону: Пн-Пт 09:00-19:00, Сб 9:00-14:00. Заказы через сайт: 24/24
MDL
USD
EUR
На данный момент корзина пуста
Boxe 2.0 EDIFIER R2700 Black
Web cod: 51040

Boxe 2.0 EDIFIER R2700 Black

preţ: 1 917.00 MDL
Webmoney: 165.15 WMZ
Нет в наличии
Tri-band Edifier modelul R2700 sau, cum este numit Edifier Studio 7 cu trei-amping - aceasta este o soluție bună pentru oricine care are nevoie de de înaltă calitate, difuzoare de tip rafturi.
     Acest set de difuzoare stereo 2.0 echipate cu două intrări independente RCA pentru conectare la orice sursa audio analogic. Există, de asemenea, o intrări coaxiale și optice. Control al volumului și de selecție a sursei de usor de gestionat din cealaltă parte a camerei folosind telecomanda wireless, în timp ce volumul de control joase și înalte de control convenabil situat pe panoul lateral al difuzorului activ.
Principala caracteristică este prezența unui set de amplificatoare separate pentru bas, medii si tweeter - doar 6 amplificatoare de putere. În plus, sistemul de boxe conține crossover activ de ordin mare, EQ de procesare audio cu caracteristici avansate (V-EQ), controlată de un microcontroler interval compensator dinamic denaturare, built-in DAC, crossover-electronică activă cu profesionale XLR-tip conectori pentru conectarea difuzoarelor pasive.
În comparație cu modelele R2600, R1900TIII aceste boxe arata masiv.
      Complet din lemn, boxe accidentate pot dezvolta incredibile 128 W de putere. Difuzoarele de locuit sunt realizate din lemn, ci mai degrabă de 16 mm MDF (MDF densitate medie, Ing. MDF -. MDF densitate medie).
     Trebuie să spun că calitatea acestui produs poate fi semnificativ diferită. Pentru a evita creșterea costurilor, mulți producători folosesc lucruri ieftine. Proprietăți acustice cu MDF semnificativ mai rele, și s-au conține impurități nocive care pot duce la intoxicații a corpului uman, în special sub influența vibrațiilor. Unele companii folosesc chiar de deșeuri PAL comprimat, substanțe nocive care chiar mai mult, și proprietățile acustice ale chiar mai rău. Ele pot absorbi umezeala din aer și, în consecință, să devină deformat. EDIFIER folosește MDF de cea mai înaltă clasă de calitate E0, nu conțin substanțe absolut formaldehidă și alte toxice.
Fabrici EDIFIER sunt acordând o atenție aproape de siguranța materialelor și soluții. Toate acestea sunt verificate pentru conformitatea cu cele mai recente standarde internaționale. Testarea componentelor efectuat pe Ametek echipamentul.
 Să ne întoarcem la modelul de Edifier R2700. Toate e-umplere colectate în coloana activă. Acesta constă într-o placa de baza si o mica taxa pentru controalele - volum și bas tonul și înalte. Control de ton procesor controlat este de + / - 6dB la HF și + /-12dB la frecvență redusă -. Secțiunea Amplificarea din amplificatoare digitale, răspunderea pe teren trebuie să elimine circuite pe chips-uri, și Texas Instruments TAS5342A controlere TAS5508C, 8L152C4, respectiv, toate controalele electronice, secțiunea ideală pe secțiuni, aproape etern și bounce-free (chițăituri, zornaitori atunci când ajustate). Controalele ton cu opritor și punctul de la mijlocul, și de control al volumului - bezfiksatsii traductor. Benzi utilizate pentru secțiunea a patra comanda filtru digital este de neatins pentru vorbitorii de serie cu crossover pasiv 24 dB / octavă, care oferă difuzoarele cele mai blagopryatny mode, cu atenție și filtrarea semnalelor de frecvențe în afara intervalului de funcționare.
Amplificatoare aplicate digitale au eficiență mare, care oferă o putere mare și limitat la un radiator mic, care acționează ca un vorbitor patch panel.
Boxe active cu cablu special pasiv conectează cu un profesionist 5-pini XLR.
            
       Utilizarea acestui. Costisitoare și complicată de necesitatea de a comuta unelte pentru coloana transferul pasiv de trei semnale independente amplificate pentru H / W, S / W și B / W difuzoare Și, în cazul în care pentru B / H iSCh este semnal normală până la un punct comun, apoi pentru V / F - este un semnal de câștigul circuit punte să se conecteze la "terenul" nu este acceptabilă.
Parametre generale
Producător EDIFER
Garantie 12 luni
Model R2700 Black
Caracteristici generale
Atitudine semnal / zgomot 85 dB
Цифровой коаксиальный вход есть
Цифровой оптический вход есть
Număr de canale 2.0
Total putere 128 Вт
Frecvenţă 20-20000 Hz
Ecranat magnetic boxele frontale / Sattel есть
Material Difuzoare frontale / sattelit MDF
Telecomandă беспроводной
Energie de la retea
Deosebiri
Caracteristici технология Tri-amp: мощность НЧ - 32 Вт, СЧ - 16 Вт, ВЧ - 16 Вт
Interfete
Linie de intrare (stereo) conector, RCA
Acustica
Numarul de benzi boxe frontale 3
Puterea difuzoarelor frontale 64 Вт
Diametrul difuzoarelor boxele frontale 1x19, 1x102, 1x165 мм
Functionalitate
Regulare ton LF / HF
Dimensiuni si greutate
Boxe frontale dimensiuni (LxIxA) 218x393x298 мм
Vă rugăm să specificați înainte de cumpărare caracteristici, aspect si produse din componente menedzhera. Caracteristici pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Mesajul Dvs.:

Numele Dvs.:
E-mail:

Mesajul dvs. a fost trimis cu succes

Tовары для сравнения

Нет товаров для сравнения

Просмотренные товары

Patch panel

Patch Cord GEMBIRD PP6-1M

Geanta pentru laptop HP Ultra-Light Executive Case

Aparat foto digital CANON PowerShot SX230 HS Black

Produse promoţionale

USB Flash drive TRANSCEND 300 4GB Black/Green
USB Flash drive TRANSCEND 300 4GB Black/Green

Topul vânzărilor

Baterii MAXELL Zinc R6/AA Pack 4
Baterii MAXELL Zinc R6/AA Pack 4

New

Farfurie adîncă LUMINARC CARINE BLANC E0842
Farfurie adîncă LUMINARC CARINE BLANC E0842

Noutăţi