Русский Romana
(022) 80-84-80
(022) 80-86-86
Comanda prin telefon: luni-vineri 09:00-19:00, sîmbătă 9:00-14:00. Comanda prin sait: 24/24
MDL
USD
EUR

La moment coșul este gol

Noul Acer Swtich 10'! 2 în 1 - notebook și tabletă!

Noul Acer Swtich 10'! 2 în 1 - notebook și tabletă!
Poate un compiuter impresiona? Aspire Switch 10 spune "da". Privește culorile realistice ale ecranului Full HD. Stecla Gorilla® Glass 3 cu protecție contra deformărilor asigură durata lungă de utilizare a dispozitivului. Grație celor 4 regime de utilizare a Aspire Switch 10 îl vei găsi comod oricînd și oriunde.
Imaginea uimitoare
Rezoluția înaltă a ecranului și durabilitatea ridicată fac din Aspire Switch 10 in partener fidel. Dotarea displaiu-lui Full HD (1920*1200) cu tehnologiile Zero Air Gap și IPS2 îți promite calitatea uimitoare a imaginii la orice unghi de vizionare.
Ecran extradurabil
Stecla de noua generație Gorilla® Glass 3 efectiv protejează ecranul dispozitivului datorita tehnologiei Native Damage Resistance. Protecția devine de 3 ori mai efectivă. Cu atît mai mult, că zgîrieturile pe acest tip de steclă sunt puțin vizibile.
Fixarea magnetică Acer Snap Hinge™
Rotește ecranul la 180° sau detașează-l complet de tastatură - tehnologia unică Acer Snap Hinge™ asigură o experiență tactilă stabilă și îți permite să comutezi ușor în diferitele moduri disponibile.
Carcasa stilată din aluminiu
Tehnologia NIL, inovatoare și eco-friendly, asigură Acer cu posibilitatea de a creea un asortiment larg de designuri stilate. Veți aprecia la sigur designul sofisticat al Acer Swicth 10 produs din aluminiu gri deschis pe baza tehnologiei NIL.
Extra subțire și incredibil de ușor
Grosimea dispozitivului în regim de tabletă constituie doar 8.9 mm, fiind cea mai subțire tabletă-transformer 2-în-1 din lume. Greutatea Acer Switch 10 e de doar 1,17 kg, fii sigur, îl poți lua mereu cu tine!
Zero Air Gap
Tehnologia Zero Air Gap îmbină atît de bine panelul tactil cu matricea ecranului, încît creează o imagine cu adevărat uimitoare. Această tehnologie dă posibilitatea de a păstra contrastul ecranului și unghiul clar de vedere pînă la 178 de grade, chiar și în lumina puternică a soarelui
Ecranul Acer LumiFlex™
Privește video și postează fotografiile chiar și în ziua însorită! Tehnologia inteligentă LumiFlex™ optimizează saturația culorilor pentru a maximiza vizibilitatea ecranului în timpul activităților în aer liber.
Заказать ноутбук, вы сможете

Înapoi la ştiri

Produsul zilei
Tablet PC APPLE iPad mini with Retina 32Gb Wi-Fi Silver
Tablet PC APPLE iPad mini with Retina 32Gb Wi-Fi Silver
Produse pentru comparare
Nu sunt produse de comparat
Produse vizitate
Produse promoţionale
LED Televizor VESTA 32LD88
LED Televizor VESTA 32LD88
Topul vânzărilor
Pahar pentru vodca (lichior) BOHEMIA 05622
Pahar pentru vodca (lichior) BOHEMIA 05622
Nou
USB Flash drive TRANSCEND JetFlash 340 8GB
USB Flash drive TRANSCEND JetFlash 340 8GB